ΚΟΣΜΟΣ

Σχεδόν 60 Γερμανοί υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους κρατούνται στη Συρία

Υπάρχουν άλλα τόσα παιδιά με γερμανικά διαβατήρια, τα περισσότερα εκ των οποίων κρατούνται μαζί με τις μητέρες τους

Πενήντα εννέα υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους με γερμανική υπηκοότητα κρατούνται στη Συρία ανέφερε δημοσίευμα του Spiegel.

Τα τρία τέταρτα των Ισλαμιστών που κρατούνται σε φυλακές ή κέντρα κράτησης είναι γυναίκες, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν περίπου 60 παιδιά με γερμανικά διαβατήρια, τα περισσότερα εκ των οποίων κρατούνται μαζί με τις μητέρες τους.

Η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών κατόρθωσε να ανακρίνει πολλούς υποστηρικτές της τζιχαντιστικής οργάνωσης, αναφέρει το δημοσίευμα. Έχουν εκδοθεί επίσης εντάλματα σύλληψης από τις γερμανικές αρχές εις βάρος 20 Γερμανών υπηκόων.

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) που μάχονται τους τζιχαντιστές, καθώς και η αμερικανική κυβέρνηση έχουν ζητήσει από τα κράτη που έχουν υπηκόους τους κρατούμενους στη Συρία, να τους επαναπατρίσουν.

Η γερμανική κυβέρνηση τονίζει ότι η προξενική στήριξη στη Συρία δεν είναι εφικτή προς το παρόν, καθώς η πρεσβεία της στην αραβική χώρα είναι κλειστή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact