ΕΛΛΑΔΑ

Έξι καταξιωμένοι Έλληνες δημοσιογράφοι που έφυγαν νέοι!

Αγαπημένοι και καταξιωμένοι Έλληνες δημοσιογράφοι «έφυγαν» νωρίς από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στις οικογένειές τους!

Εμείς συγκεντρώσαμε τους 6 δημοσιογράφους…

Θλίψη σε ολόκληρο το δημοσιογραφικό κόσμο είχε προκαλέσει η ξαφνική είδηση θανάτου ενός πολύ γνωστού δημοσιογράφου. Ο Βασίλης Μπεσκένης, πέθανε το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου το 2017, σε ηλικία 43 ετών.

Δυστυχώς, ο Μπεσκένης, δεν ήταν ο πρώτος δημοσιογράφος που πεθαίνει νέος. Στη συνέχεια, συγκεντρώσαμε ακόμα πέντε παρόμοιες περιπτώσεις!

Σωκράτης Γκιόλιας

Οι δράστες χτύπησαν το κουδούνι της πολυκατοικίας του και παραπλάνησαν το θύμα να κατέβει με το πρόσχημα ότι κάποιος τού κλέβει το αυτοκίνητο.

Η περίπτωση του 37χρονου δημοσιογράφου και ενός από τους φερόμενους ιδιοκτήτες του διάσημου blog troktiko δεν ήταν θάνατος από φυσικά αίτια.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε στις 19 Ιουλίου του 2010 στην Αθήνα, μετά από 16 πυροβολισμούς που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Οι δράστες χτύπησαν το κουδούνι της πολυκατοικίας του και παραπλάνησαν το θύμα να κατέβει με το πρόσχημα ότι κάποιος τού κλέβει το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το θύμα δέχτηκε και τις 16 σφαίρες στο σώμα. Οι περισσότερες είχαν πύλη εισόδου από πίσω, ενώ δέχτηκε και τρεις σφαίρες στο κεφάλι.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι τα δύο όπλα των δραστών χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενες επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών.

Μαριάννα Καραθανάση

«Πάλεψα πολύ. Μέχρι εδώ ήταν. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Σας χαιρετώ όλους.»
Σε ηλικία μόλις 32 ετών έφυγε από τη ζωή το 2014 η δημοσιογράφος Μαριάννα Καραθανάση η οποία εργαζόταν στο Alter και κάλυπτε το ελεύθερο ρεπορτάζ.

Η Μαριάννα είχε δώσει τη δική της μάχη, μιας και χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο φτάνοντας μάλιστα μέχρι το Τέξας, σε έναν από τους καλύτερους γιατρούς των ΗΠΑ.

Δέκα ημέρες πριν τον θάνατο της είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: «Πάλεψα πολύ. Μέχρι εδώ ήταν. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Σας χαιρετώ όλους.»

Μαλβίνα Κάραλη

Στον έρωτα όταν έχεις σταθερές βάσεις, καλή ανατροφή, σωστές χαρακτηρολογικές δομές την χάνεις την αξιοπρέπειά σου απέναντι στον άλλον… διαφορετικά είσαι βλάκας
Μπορεί να ακούγεται περίεργο ωστόσο έχουν περάσει σχεδόν 16 χρόνια από το θάνατό της Μαλβίνας η οποία όμως ζει ακόμα μέσα από τις αθάνατες ατάκες της και τις -πιο επίκαιρες από ποτέ- εκπομπές της.

Η συγγραφέας, σεναριογράφος, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην τηλεόραση πέθανε σε ηλικία 50 χρόνων στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2002 ύστερα από μάχη με τον καρκίνο αφήνοντάς μας ως παρακαταθήκη τα βιβλία της αλλά και τις στήλες της που άφησαν εποχή, όπως το «Επ’ αυτοφόρω» στο περιοδικό Γυναίκα και «Σαββατογεννημένη» στο περιοδικό Symbol της εφημερίδας Επενδυτής.

Νίκος Ράλλης

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact