ΕΛΛΑΔΑ

Τα push-ups του Κασιδιάρη και τα… βραστά αυγά

Βαρύς ο «φόρος» που πλήρωσαν οι προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες, λόγω της απεργίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Οι βουλευτές του κόμματος, που κρατούνται στον Κορυδαλλό αρνούνται να τρώνε από το συσσίτιο των φυλακών και συνήθως περίμεναν το επισκεπτήριο προκειμένου να παραγγείλουν φαγητό απ’ έξω.

Ωστόσο, λόγω της απεργίας που πραγματοποίησαν τον Ιούλιο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αντιδρώντας στην κατασκευή φυλακών υψίστης ασφαλείας, τα επισκεπτήρια, οι προφυλακισμένοι βουλευτές αναγκάστηκαν να προμηθευτούν κατσαρόλες και ένα-δύο μπρίκια για να βράζουν αυγά και να ξεγελούν την πείνα τους, γράφει ο Βηματοδότης.

Στο μεταξύ, η ζωή συνεχίζεται και για τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος διάβηκε πρόσφατα την πόρτα των φυλακών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της χρυσής αυγής κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διατηρήσει την σιλουέτα του και να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του.

Αξιοποιεί, λοιπόν, έναν μονόζυγο, έναν παλιό πάγκο και μία μπασκέτα που βρίσκονται στο προαύλιο των φυλακών, προκειμένου να γυμνάζεται, και να κάνει συνεχώς push-ups.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact