ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

GNTM:«Σφάχτηκαν» ακόμα δεν άρχισαν Καγιά – Παπαγεωργίου

Καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει το ριάλιτι μοντέλων και δύο κριτές κατάφεραν να τσακωθούν. Πρόκειται για την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι στάθηκε αφορμή για να «αρπαχτούν» μεταξύ τους.

Το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες και μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου ξεκίνησαν τα κάστινγκ για το δεύτερο κύκλο. Τα κορίτσια που επιθυμούν να μπουν στο σπίτι του GNTM και να κριθούν για να κατακτήσουν τον τίτλο του Next Top Model, είναι πολλά και διαφόρων στιλ.

Κάπως έτσι ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΟΙΠΟΝ», μία έντονη διαφωνία της παρουσιάστριας και μέλους της κριτικής επιτροπής Βίκυς Καγιά, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ιδού το μήλον της έριδος
Ο ένας εκ των δύο ανδρών κριτών είχε «κόψει» το υποψήφιο μοντέλο, εξαιτίας του ύψους του, ενώ θετική ήταν η άποψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με τη δικαιολογία πως η κοπέλα μπορεί να μην ήταν ιδανική για πασαρέλες, θα μπορούσε όμως να δουλέψει ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις και ιδιαφημιστικά, όπως άλλωστε και η ίδια.

Η τοποθέτηση αυτή, βρήκε κάθετα αντίθετη τη Βίκυ Καγιά, με την αιτιολογία πως φέτος ο πήχυς στην επιλογή των κοριτσιών πρέπει να ανέβει.

Μετά το καβγά ήρθε και η …ψύχρα
Οι δύο κυρίες της ελληνικής μόδας επέμεναν στα επιχειρήματά τους μέχρι που στο τέλος, κουβέντα στην κουβέντα, η συζήτηση εξελίχθηκε σε μεγάλο καβγά, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, έφερε «ψύχρα» μεταξύ Ηλιάνας και Βίκυς πίσω από τις κάμερες.

Η Βίκυ Καγιά, υποχώρησε τελικά και σε πρώτη φάση το υποψήφιο μοντέλο, πέρασε στην επόμενη φάση.

Να σημειωθεί ότι από πέρυσι, οι δύο παρουσιάστριες, δεν έχουν και την καλύτερη σχέση μεταξύ τους, ωστόσο, οι εκρηκτικές αντιθέσεις τους στην κάμερα είναι σίγουρο πως θα φέρουν και στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star, υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact