Αυτό που ζούμε με το φετινό Survivor, ειλικρινά δεν το περίμενε κανείς στο ξεκίνημα της σεζόν. Το κόνσεπτ «Αθηναίοι vs Επαρχιώτες» ξεκίνησε με μεγάλη φόρα και τρελά νούμερα τηλεθέασης, αλλά δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια και το παιχνίδι ρίχνει πρόωρα και οριστικά αυλαία.
Αυτή τη φορά δεν μιλάμε για ίντριγκες, καυγάδες στις καλύβες ή κάποια αποχώρηση της στιγμής. Η είδηση που έχει σκάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία είναι πραγματική βόμβα: η παραγωγή αποφάσισε να το λήξει εδώ και τώρα. Η αδιανόητη τραγωδία που πάγωσε τον Άγιο Δομίνικο και ολόκληρη την Ελλάδα, κλείνει μια για πάντα τον κύκλο του φετινού παιχνιδιού.
Τα μαζεύουν και γυρίζουν: Γιατί σταματάει εντελώς το Survivor
Από την ώρα που έγινε το φρικτό ατύχημα με τον Σταύρο Φλώρο, τα τηλέφωνα ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής και τους ιθύνοντες του καναλιού έχουν πάρει φωτιά. Οι συσκέψεις είναι συνεχόμενες για να δουν πώς θα διαχειριστούν αυτή την εφιαλτική κατάσταση.
Τα πράγματα στην Καραϊβική δεν παλεύονται με τίποτα. Το κλίμα στις παραλίες είναι μαύρο, οι παίκτες βρίσκονται σε κατάσταση τεράστιου σοκ και, απολύτως λογικά, κανείς τους δεν θέλει καν να ακούσει για αγωνίσματα και συμβούλια. Σύμφωνα με 100% διασταυρωμένες πληροφορίες, η παραγωγή πήρε την πιο σωστή απόφαση και κατέβασε ρολά. Το να συνεχίσουν το ριάλιτι σαν να μη συμβαίνει τίποτα, θα ήταν τεράστια ασέβεια τόσο απέναντι στο παλικάρι που χτύπησε όσο και στην οικογένειά του.
Το τέλος είναι πια οριστικό, και όλοι οι συμμετέχοντες ετοιμάζουν βαλίτσες για να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, πολύ πιο γρήγορα από ό,τι υπολόγιζαν.





















