ΚΟΣΜΟΣ

Η δουλειά που αποφέρει περισσότερα και από την ιατρική και δεν χρειάζεται πτυχίο

Αυτή η θέση εργασίας συζητιέται τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γιατροί βγάζουν πολλά λεφτά, κάτι που εξαρτάται φυσικά από την ειδικότητά τους και από το πού απασχολούνται.

Επειδή δεν πήγατε ωστόσο στην ιατρική δεν σημαίνει πως πρέπει να εγκαταλείψετε το όνειρο της καλοπληρωμένης επαγγελματικής αποκατάστασης. Κάθε άλλο.

Γιατί ο σωματοφύλακας υψηλών προσώπων αποδίδει ακόμα περισσότερα τον χρόνο! Celebrity bodyguard τον λένε και δεν χρειάζεται καν να είσαι… celebrity. Ούτε πανεπιστήμια και χρόνια στα θρανία, παρά λίγη φυσική κατάσταση, λίγη εκπαίδευση και ευέλικτα ωράρια.

Αυτό μας λέει ο Kent Moyer, ιδιοκτήτης της World Protection Group, εκμυστηρευόμενος στο δίκτυο ABC ότι οι διασημότητες πληρώνουν κάπου 250.000-1,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο για την προστασία τους.

Επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του περιοδικού «Vanity Fair» που θέλει τους σωματοφύλακες των VIP να παίρνουν ακόμα και 1.000 δολάρια τη μέρα για σημαντικά κοινωνικά δρώμενα. Πόσα βγάζει, κατά τον Moyer πάντα, ένας τέτοιος σωματοφύλακας τον χρόνο; Ακόμα και 800.000 δολάρια!

«Από οσκαρικούς διεκδικητές μέχρι και τη Lady Gaga, φαίνεται πως όποιος είναι κάποιος στο Χόλιγουντ έχει αυτές τις μέρες και έναν σωματοφύλακα δίπλα του», μας λέει χαρακτηριστικά το ABC News, κι αυτή η ζήτηση έχει γεννήσει έναν σωστό επαγγελματικό κλάδο.

Ο Kent Moyer άρχισε τη δουλειά του ως προστασία στο Playboy Mansion του Χιου Χέφνερ. Οι δουλειές πήγαιναν καλά, ίδρυσε τη World Protection Group και σήμερα είναι βαθύπλουτος.

Ο Moyer μας λέει πως στη δουλειά δεν χρειάζονται ούτε καν τα τυπικά προσόντα των μούσκουλων, παρά μόνο καθαρό και κοφτερό μυαλό: «Αν δείτε τον λεγόμενο ‘‘τύπο του σωματοφύλακα’’, μεγαλόσωμους ανθρώπους, χωρίς εκπαίδευση, ίσως πορτιέρηδες σε κλαμπ, ίσως φίλους που είναι ψηλοί και μυώδεις, αυτοί είναι οι άνθρωποι που πεθαίνουν πολύ γρήγορα. Γιατί όλα έχουν να κάνουν με την επιστράτευση του μυαλού, δεν έχουν να κάνουν με το σώμα».

Και οι bodyguards έχουν και τα τυχερά τους, αν πιστέψουμε τουλάχιστον τη Heidi Klum, η οποία εξομολογήθηκε στο ABC ότι μετά τον χωρισμό της με τον Seal, τα έφτιαξε για ένα διάστημα με τον σωματοφύλακά της. Αλλά και το 2011 δεν έπιασε ο φακός την Kim Kardashian σε καυτό ενσταντανέ με τον πρώην αυστραλό σωματοφύλακά της;

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact