ΔΙΑΦΟΡΑ

Το πιο χρωματιστό πορτρέτο που έχουμε δει “γεννήθηκε” στην Πάτρα

Το face painting είναι μία τέχνη που έχει την δική της μαγεία και η οποία μπορεί όχι μόνο να αναδείξει την ομορφιά ενός προσώπου αλλά και να την παρουσιάσει με έναν διαφορετικό τρόπο οδηγώντας τη σε μία άλλη διάσταση.

Αρκεί βέβαια ο καλλιτέχνης να ξέρει να συνδυάζει τα ανάλογα χρώματα, με τον φωτισμό ενός προσώπου για να βγουν τα ανάλογα αποτελέσματα μέσα από το όλο project. Στην περίπτωση μας μία νεαρή face painting artist, η Γεωργία Κούλη, συνεργάστηκε με μία νεαρή φίλη της, την Αλεξία Αποστολάτου που ήταν το μοντέλο του χρωματιστού αυτού project.

Τη συνεργασία αυτή ανέδειξε με έναν μαγικό τρόπο, όπως πάντα, ο φωτογραφικός φακός του Γιάννη Σαρηγιάννη και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Το πιο όμορφο colour πορτρέτο που έχουμε δει, χάρη στην έμπνευση και τη φαντασία μιας νεαρής καλλιτέχνιδος και την γοητεία του προσώπου ενός μοντέλου.

Δεν είναι υπέροχο το αποτέλεσμα;

patrasevents.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact