Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα επέβαιναν σε ιστιοφόρο που ήταν ελλιμενισμένο στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου, το οποίο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναποδογύρισε.
Νεκρός είναι ο ένας από τους δύο αγνοούμενους που επέβαιναν στο ιστιοφόρο, το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά του Αντίρριου καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 8 και πλέον μποφόρ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.
Ο ένας από τους δύο άνδρες ήταν αυτός που ενημέρωσε αμέσως το Λιμενικό λέγοντας ότι ο δεύτερος πήδηξε στη θάλασσα. Η Πυροσβεστική και το Λιμενικό συνεχίζουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τον άνδρα που πήδηξε στη θάλασσα, ενώ συνεχίζεται η κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών ώστε να ανασύρουν την εγκλωβισμένη σορό του ενός ναυτικού που βρίσκεται στο βυθισμένο ιστιοφόρο. Τις προσπάθειες δυσχεραίνουν οι θυελλώδεις άνεμοι.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ





















