ΚΟΣΜΟΣ

Δήλωση-“βόμβα”: Έφτασε η ώρα για το ανεξάρτητο Κουρδιστάν!

Μία δήλωση του γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο τάραξε τα “νερά” στην Ουάσιγκτον και έδειξε ότι η Αμερική έχει εναλλακτικές λύσεις εάν το Ιράκ επιμένει στην εκδίωξη των αμερικανικών στρατευμάτων.

Πιθανότατα έφτασε η ώρα για ανεξάρτητο Κουρδιστάν στο Βόρειο Ιράκ, δήλωσε ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής και φίλος του Ντόναλντ Τραμπ. Σημειώνουμε ότι οι Αμερικανοί διατηρούν στρατεύματα στο ιρακινό Κουρδιστάν.

Ο κ. Ρούμπιο σχολίαζε την απόφαση της ιρακινής Βουλής και τη δήλωση του πρωθυπουργού Αμντούλ Μαχντι ότι “έφτασε η ώρα να φύγουν τα αμερικανικά στρατεύματα”. Και απάντησε με τη φράση για τη δημιουργία του ανεξάρτητου Κουρδιστάν.

Ο Αμερικανός γερουσιαστής σημείωσε ότι οι Κούρδοι και οι Σουνίτες βουλευτές φαίνεται ότι δεν υποστήριξαν την απόφαση της ιρακινής Βουλής.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact