ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Λοβέρδος: Πρέπει να συνεχίσουν τις σπουδές τους Ρωμανός και Κωστάρης

Την εκτίμηση ότι οι έγκλειστοι  στις φυλακές πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να συνεχίζουν τις σπουδές τους,  εξέφρασε  ο υπ. Παιδείας Ανδρέας Λοβερδος.

Ο κ. Λοβέρδος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του mega, αλλά και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, τάχθηκε υπέρ της δυνατότητας οι  έγκλειστοι σε σωφρονιστικά ιδρύματα, να ολοκληρώνουν κανονικά τις σπουδές τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, αφού η πολιτεία επέτρεψε στον Ρωμανό να δώσει εξετάσεις για την εισαγωγή του σε ΑΕΙ, θα πρέπει να του δώσει άδεια να παρακολουθεί τα μαθήματα και να δίνει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο.

Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι το κράτος δεν θα πρέπει να τον αφήσει να πεθάνει. Μάλιστα έστειλε μήνυμα και στους συναρμόδιους υπουργούς να δώσουν λύση στο θέμα άμεσα.

Ο υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε και στον έγκλειστο για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη Ηρακλή Κωστάρη ο οποίος επίσης έχει υποβάλει αίτημα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΤΕΙ στο οποίο πέτυχε την εισαγωγή του, λέγοντας ότι σαφώς και θα πρέπει να ικανοποιηθεί, αφού όπως υποστήριξε ο Ηρακλής Κωστάρης, ο οποίος παντρεύτηκε στις φυλακές και απέκτησε και δύο παιδιά κάνει μια προσπάθεια να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact