ΕΛΛΑΔΑ

Έξαλλος ο αδερφός του Λιγδάνη – Η παρέμβαση στο Έλα Χαμογέλα

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη Γιάννης απάντησε στο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» για τις ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης και στη συνέχεια ο εκδότης της εφημερίδας Πέτρος Κουσουλός δήλωσε πως η εφημερίδα θα κινηθεί νομικά εναντίον του Γιάννη Λιγνάδη.

Ο Γιάννης Λιγνάδης τόνισε: «Το περιεχόμενο της εφημερίδας “Μπαμ” είναι κακόβουλο και αναξιόπιστο, φαύλο και γελοίο… Μια από τις επιστολές αναγνωρίστηκε από μια από τις συντάκτριές τους. Είναι Τζένια Κονταράτου που είχε μακροχρόνιο φιλικό δεσμό με το αδελφό μου και ήταν “ερωτικόσατιρικό” το περιεχόμενό της, είναι αστείο. Είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα έχουν την ίδια γελοιότητα»!

Και πρόσθεσε πως και η φίλη του Δημήτρη Λιγνάδη, Τζένια Κονταράτου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εκπομπή αλλά δεν τα κατάφερε αφήνοντας άφωνη την Σίσσυ Χρηστίδου!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Προκαλούν σοκ οι επιστολές….

Δημοσιεύτηκε από Fnews.gr στις Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Μετά το τηλεφώνημα του Γιάννη Λιγνάδη, μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός, εκδότης της εφημερίδας Μπαμ και υπογράμμισε ότι η εφημερίδα δεν απέκτησε με παράνομο τρόπο το υλικό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact