ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό σε συναγωγή στο Μπρούκλιν: Μαθητής μαχαιρώθηκε από 49χρονο – Τον σκότωσαν οι αστυνομικοί [βίντεο]

Ο ρατσισμός, όπως φαίνεται, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στους δρόμους των Η.Π.Α. Λίγες μέρες μετά τα περιστατικά στο Φέργκιουσον, προέκυψε άλλο ένα ακραίο κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης. Αυτή τη φορά στην περιοχή του Μπρούκλιν, όπου 49χρονος εισέβαλε σε συναγωγή και μαχαίρωσε στο κεφάλι έναν νεαρό Εβραίο.

Θύμα της επίθεσης ήταν ένας 22χρονος μαθητής, ο οποίος παρακολουθούσε την συναγωγή την ώρα που ο άμυαλος 49χρονος εισέβαλε στο χώρο. Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα, ο 49χρονος απείλησε πως θα σκοτώσει όλους όσους παρευρίσκονταν στη συναγωγή. Την ώρα που οι περισσότεροι έσπευσαν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, ο νεαρός μαθητής ήταν αυτός που έπεσε στα χέρια του μαινόμενου Αμερικανού.

Μάλιστα, μετά το σοκαριστικό περιστατικό, ο 49χρονος δεν έδειξε να πτοείται, καθώς δεν άφησε στιγμή το μαχαίρι από τα χέρια του. Αντιθέτως, συνέχισε να απειλεί κάθε Εβραίο. Η αστυνομία δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση της, όμως ούτε αυτό άλλαξε τα δεδομένα. Παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών και των υπολοίπων που βρίσκονταν γύρω του, εκείνος συνέχιζε να απειλεί.

Αποτέλεσμα ήταν ο 49χρονος να πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τις διαστάσεις του δράματος. Το 22χρονο θύμα της επίθεσης του νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που οδήγησε σε άλλο ένα ρατσιστικό «χτύπημα» στις Η.Π.Α.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact