ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

Τύχη και αφθονία, μας προσφέρει το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Δία! Πετυχαίνουμε στόχους, έχουμε αισιοδοξία, περνάμε υπέροχα και πραγματοποιούμε επιτυχίες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε σημαντικές, σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές σου! Επιπλέον, αν έχεις μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σου, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο και υπάρχει μάλιστα και η πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από το ταίρι σου, που θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γοητευτικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι συνεργασίες σου είναι αυτές που θα σε απογοητεύσουν επί του παρόντος! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το αδιέξοδο και την ανασφάλεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα γλυκάνει με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία, γεγονός που θα σε ανακουφίσει! Επίσης, φροντίζεις τον εαυτό σου και ανανεώνεσαι ψυχικά, αλλά και εμφανισιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις την αγάπη σου στον άνθρωπο σου και αυτό θα τον κάνει να μην αμφιβάλλει πια για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα να αποφύγεις φλερτ και ανούσιες γνωριμίες! Ασχολήσου με αξιόλογες και σοβαρές ερωτικές προτάσεις σήμερα μόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ήρθε η ώρα να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό τομέα και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις τους με τις αποδόσεις σου! Στα οικονομικά σου ζητήματα, οι σπατάλες σου είναι υπερβολικές και θα έχεις απώλειες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου προσφέρει σίγουρα καλοπέραση, διασκεδάσεις, τύχη, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα και απίστευτη λάμψη! Μπορείς πια να κατακτήσεις κάθε σου στόχο, ΄όσο υψηλός κι αν είναι, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν θελήσεις ή επιδιώξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις με ποικίλους τρόπους την σχέση σου και περνάτε υπέροχα με ποικίλους τρόπους μαζί με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ακαταμάχητος και απολαμβάνεις μπόλικο φλερτ! Ένας νέος μεγάλος έρωτας πολύ πιθανό να έρθει τώρα και τον επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, όσον αφορά τα οικονομικά σου, αρκεί να αποφύγεις υπερβολικό ρίσκο! Στον τομέα της δουλειά, ίσως να υπάρξουν αναποδιές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact