ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μεγάλο λάθος η ίδρυση νέου κόμματος»

Αρνητικός στην ενδεχόμενη ίδρυση νέου κόμματος εκ μέρους του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, δηλώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, σε ερώτηση σχετικά με την άποψή του για το κόμμα που θα ιδρύσει ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε ότι δεν γνωρίζει για την ίδρυση νέου κόμματος και ότι όλοι οι βουλευτές, πολύ περισσότερο οι πρώην πρωθυπουργοί, έχουν το δικαίωμα της προσωπική άποψης, όμως, είναι καλό να την εκφράζουν στα όργανα του κόμματος. Πρόσθεσε, επίσης, ότι «η ίδρυση νέου κόμματος και μάλιστα τη συγκεκριμένη περίοδο, θα ήταν κατά τη γνώμη μου μεγάλο λάθος».

Στην ερώτηση για το πώς βλέπει τις πολιτικές εξελίξεις, είπε ότι δεν είναι αισιόδοξος γιατί είτε με εκλογές είτε χωρίς εκλογές δεν φαίνεται να εξασφαλίζεται η πολιτική σταθερότητα η οποία είναι βασική προϋπόθεση για την προσέλκυση επενδύσεων και για την ανάπτυξη της χώρας.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact