ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«ΑΘΛΙΕ, ΒΡΩΜΕΡΕ» – «Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ λίγο»: «ΚΟΛΑΣΗ» στον «αέρα» με την υπόθεση παιδεραστίας

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον αέρα του OPEN ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Χρήστο Σπίρτζη για την υπόθεση του Κολωνού.

Ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι «η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. με τις γκρίζες ζώνες που υπάρχουν έχει γίνει εδώ και 1,5 μήνα, διερευνάται αυτή η ιστορία, η ίδια η Αστυνομία διαρρέει ότι έχουν ταυτοποιηθεί πάνω από 10 και υπεύθυνος είναι ο κ. Θεοδωρικάκος».

Ο υπουργός Ανάπτυξης τότε παρενέβη και είπε ότι «ο κ. Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να δώσει ονόματα. Ονόματα δίνει η Δικαιοσύνη» με τον κ. Σπίρτζη να συνεχίζει λέγοντας ότι «υπεύθυνος για την ΕΛ.ΑΣ. αν θυμάμαι καλά είναι ο υπουργός Προπαγάνδας – Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκος που δεν ξέρει πόσα ψέματα στο λεπτό λέει».

«Κάθεστε και χυδαιολογείτε για τον κ. Θεοδωρικάκο για κάτι που δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο συνομιλητής του πρόσθεσε ότι «θα έπρεπε να έχουν ταυτοποιήσει τους πάντες από τους 213».

Ο υπουργός Ανάπτυξης έλεγε «είναι πολύ χυδαίο αυτό που κάνετε» και ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι «η καθυστέρηση όπως και στην περίπτωση Λιγνάδη είναι συγκάλυψη γιατί δίνουν τη δυνατότητα σε πολλούς από αυτούς να κρύψουν στοιχεία, να εξαφανίσουν αρχεία, ό,τι ακριβώς έγινε και στην υπόθεση Λιγνάδη, όπου δεν βρέθηκαν κινητά, υπολογιστές και στοιχεία μέσα στο διαμέρισμά του».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παίρνοντας τον λόγο είπε ότι «ο κ. Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη την υπόλοιπη ζωή του και γι’ αυτό που έγραψε και γι’ αυτά που λέει. Πιο άθλιο, βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του τόπου. Είναι βρωμεροί οι άνθρωποι και αυτά τα υπονοούμενα που πετούν. Είναι βρωμεροί. Ξέρει καλά ο κ. Σπίρτζης ότι ο κ. Θεοδωρικάκος αν έβγαζε ένα όνομα στη δημοσιότητα θα διέπραττε βαρύ ποινικό αδίκημα. Η Δικαιοσύνη μπορεί να βγάλει μόνο ονόματα».

Στο σημείο αυτό τον διέκοψε ο κ. Σπίρτζης και ο Άδωνις Γεωργιάδης σε έντονο ύφος τού είπε: «Μην με διακόψετε κύριε. Είστε ένας συκοφάντης. Άθλιος συκοφάντης, βρωμερός, τρισάθλιος». Ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε: «Συνεχίστε όσο θέλετε».

Ο υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε λέγοντας: «ξέρει ο αρχιψεύταρος ότι ο Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να βγάλει τα ονόματα στη δημοσιότητα. Και βγαίνει και κάνει αυτή την κριτική για να πάρει ψήφους πάνω σε ένα παιδάκι και δεν ντρέπεται. Και είσαι και πατέρας και δεν ντρέπεσαι».

Ο Χρήστος Σπίρτζης φώναζε «όχι δεν ντρέπομαι. Δεν ντρέπεσαι λίγο».

Από το 4.20 έγινε χαμός:

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact