ΕΛΛΑΔΑ

Από την «Κιβωτό του Κόσμου» ο ένας απο τους μαστροπούς της 14χρονης! Κατέγραφε σε βίντεο τον βιασμό της

Σοκάρει η εξέλιξη στην υπόθεση μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού από ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη, καθώς όπως έγινε γνωστό, ένας από τους μαστροπούς της είναι ο 24χρονος πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, Ελλάδιος Σπηρλιώτης.

Σύμφωνα με στοιχεία των αρχών, ο Ελλάδιος είναι φίλος του αλλοδαπού μαστροπού «Ταχίρ» που έπαιρνε την ανήλικη από το ίδρυμα για να την εκδίδει σε ξενοδοχεία της Αθήνας χωρίς να έχει καταλάβει κανένας τίποτα εδώ και τρία χρόνια.

Ο 23χρονος Ελλάδιος βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου ένας Γεωργιανός «σωματοφύλακας» υψηλών προσώπων βίαζε το ανήλικο κορίτσι, με τον ίδιο να καταγράφει τις στιγμές της φρίκης σε βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος ο οποίος ήταν πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου, όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες σε βάρος του πατρός Αντωνίου, εξαπέλυσε πυρά κατά του ιδρυτή της ΜΚΟ, ενώ μέσα σε λίγο διάστημα έκανε στροφή 90 μοιρών και ανασκεύασε όσα είχε πει.

Στη δικογραφία για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού αναφέρεται: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Υπενθυμίζεται ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό «Ταχίρ» στο μετρό της Αγίας Μαρίνας, όπου είχε κλείσει ραντεβού με το κοριτσάκι. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν και τρεις Ελληνες, όλοι τους κάτοικοι Ελευσίνας, που φέρεται ότι βίασαν τη 14χρονη. Στην κατοχή του ενός, μάλιστα, βρέθηκαν επτά αρχεία βίντεο και ένα screenshot, στα οποία διακρίνεται η μικρή μαθήτρια σε προκλητικές πόζες. Παράλληλα, έχει καταγραφεί σε βίντεο ο βιασμός του παιδιού από έναν μυστηριώδη αλλοδαπό με το όνομα Ρουσλάν, ηλικίας 22 ή 23 χρόνων. Οπως διαπιστώθηκε, ο Ταχίρ και ο Ελλάδιος παρακολουθούσαν τη σκηνή και τραβούσαν βίντεο!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact