ΕΛΛΑΔΑ

Από την «Κιβωτό του Κόσμου» ο ένας απο τους μαστροπούς της 14χρονης! Κατέγραφε σε βίντεο τον βιασμό της

Σοκάρει η εξέλιξη στην υπόθεση μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού από ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη, καθώς όπως έγινε γνωστό, ένας από τους μαστροπούς της είναι ο 24χρονος πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, Ελλάδιος Σπηρλιώτης.

Σύμφωνα με στοιχεία των αρχών, ο Ελλάδιος είναι φίλος του αλλοδαπού μαστροπού «Ταχίρ» που έπαιρνε την ανήλικη από το ίδρυμα για να την εκδίδει σε ξενοδοχεία της Αθήνας χωρίς να έχει καταλάβει κανένας τίποτα εδώ και τρία χρόνια.

Ο 23χρονος Ελλάδιος βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου ένας Γεωργιανός «σωματοφύλακας» υψηλών προσώπων βίαζε το ανήλικο κορίτσι, με τον ίδιο να καταγράφει τις στιγμές της φρίκης σε βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος ο οποίος ήταν πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του Κόσμου, όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες σε βάρος του πατρός Αντωνίου, εξαπέλυσε πυρά κατά του ιδρυτή της ΜΚΟ, ενώ μέσα σε λίγο διάστημα έκανε στροφή 90 μοιρών και ανασκεύασε όσα είχε πει.

Στη δικογραφία για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού αναφέρεται: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Υπενθυμίζεται ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό «Ταχίρ» στο μετρό της Αγίας Μαρίνας, όπου είχε κλείσει ραντεβού με το κοριτσάκι. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν και τρεις Ελληνες, όλοι τους κάτοικοι Ελευσίνας, που φέρεται ότι βίασαν τη 14χρονη. Στην κατοχή του ενός, μάλιστα, βρέθηκαν επτά αρχεία βίντεο και ένα screenshot, στα οποία διακρίνεται η μικρή μαθήτρια σε προκλητικές πόζες. Παράλληλα, έχει καταγραφεί σε βίντεο ο βιασμός του παιδιού από έναν μυστηριώδη αλλοδαπό με το όνομα Ρουσλάν, ηλικίας 22 ή 23 χρόνων. Οπως διαπιστώθηκε, ο Ταχίρ και ο Ελλάδιος παρακολουθούσαν τη σκηνή και τραβούσαν βίντεο!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact