ΚΟΣΜΟΣ

Δήλωση-βόμβα Τραμπ: Συμφώνησαν σε εκεχειρία Ινδία και Πακιστάν

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ισχυρίστηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social ότι η Ινδία και το Πακιστάν έχουν καταλήξει σε συμφωνία για “πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός”.

Η είδηση έρχεται εν μέσω των συνεχιζόμενων εντάσεων μεταξύ των δύο πυρηνικών δυνάμεων της Νότιας Ασίας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από καμία από τις δύο χώρες. Τόσο η κυβέρνηση της Ινδίας όσο και του Πακιστάν δεν έχουν εκδώσει κάποια ανακοίνωση ή σχόλιο σχετικά με τον ισχυρισμό του Αμερικανού προέδρου.

«Μετά από μια μακρά νύχτα συνομιλιών με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η Ινδία και το Πακιστάν συμφώνησαν σε ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.

Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες για τη χρήση Κοινού Νου και Μεγάλης Νοημοσύνης. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας στο ζήτημα αυτό!»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact