ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Κατερίνα Καινούργιου σπάει τη σιωπή για τη σύλληψη του αδελφού της

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε επιτέλους στην εκπομπή της για τη σύλληψη του αδελφού της, που έγινε πέρσι το καλοκαίρι στη Νέα Ερυθραία μετά από καταδίωξη με την αστυνομία.

«Το πέρασα αυτό το καλοκαίρι κι έμαθα κάτι. Μερικές φορές στη ζωή μας, κάποιος συγγενής – είτε αδελφός είτε οικογένεια – μπορεί να κάνει κάτι λάθος, ένα αδίκημα, να φταίει αυτός. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι φταίει και η υπόλοιπη οικογένεια ή ότι είναι συνένοχοι.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις δικές του πράξεις. Σας το λέω αυτό για το περιστατικό με τον αδελφό μου – δεν το είχα ξαναπεί ποτέ. Ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, μάλιστα επειδή ήταν Σάββατο έμεινε δύο μέρες στο τμήμα και πέρασε από Εισαγγελέα τη Δευτέρα. Ο αδελφός μου το μετάνιωσε πολύ και ζήτησε χίλια συγγνώμη. Η υπόθεση θα δικαστεί. Δε θέλω να μπω σε άλλες λεπτομέρειες, είναι υπόθεση του αδελφού μου», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Μετά συνέχισε κι είπε με συγκίνηση: «Ο αδελφός μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “εγώ στεναχωριέμαι γιατί δε θέλω να στεναχωρείσαι εσύ”. Όταν κάποιος σε μια οικογένεια φταίει και κάνει κάποιο αδίκημα, που είναι λάθος και το καταδικάζουμε, αυτό δε σημαίνει ότι φταίνε και οι άλλοι».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact