ΕΛΛΑΔΑ

«Της σάπισαν όλα τα όργανα» – Ο πατέρας της 28χρονης ξεσπά

Σοκ και θλίψη έχει σκορπίσει στην Άρτα ο ξαφνικός θάνατος μιας 28χρονης εγκύου, που μπήκε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και δεν ξαναβγήκε ποτέ.

Η νεαρή γυναίκα υπέστη αλλεργικό σοκ από αντιβίωση που της χορηγήθηκε, με αποτέλεσμα –σύμφωνα με τους γιατρούς– να καταρρεύσουν όλα τα ζωτικά της όργανα. Παρά τις προσπάθειες, τη διασωλήνωση και τη μεταφορά στη ΜΕΘ, δεν τα κατάφερε.

Ο πατέρας της, συντετριμμένος, μιλώντας στο ραδιόφωνο είπε τη φράση που παγώνει το αίμα: «Της σάπισαν όλα τα όργανα». Όπως αποκάλυψε, πριν από δύο μήνες η κόρη του είχε πάρει ξανά την ίδια αντιβίωση και τότε είχε χάσει το παιδάκι που κυοφορούσε.

«Δεν γίνεται να θάβω την κόρη μου έτσι… Μου πήραν τα πάντα», τόνισε, ξεσπώντας σε πόνο και οργή.

Το νοσοκομείο της Άρτας ανακοίνωσε ότι θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού θανάτου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact