Μουδιασμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης την τραγωδία που αποκαλύφθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης. Πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός σπιτιού, ένα ανδρόγυνο άφησε την τελευταία του πνοή, πιθανότατα χωρίς καν να το καταλάβει.
Πρόκειται για μια 55χρονη γυναίκα και τον 58χρονο σύζυγό της, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί στο κρεβάτι τους, δίνοντας ένα τραγικό τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που τους αναζητούσαν επί μέρες.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι συγγενείς άρχισαν να ανησυχούν. Το ζευγάρι δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από τη Δευτέρα. Τα τηλέφωνα χτυπούσαν μάταια και η σιωπή προκαλούσε κακά προαισθήματα.
Το βράδυ της Πέμπτης, συγγενικά πρόσωπα αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. Όταν κανείς δεν άνοιξε την πόρτα, κλήθηκε η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και αντίκρισαν το ζευγάρι νεκρό στην κρεβατοκάμαρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται πως πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα που οφείλεται σε λάθος εκτίμηση. Μέσα στο σπίτι, και συγκεκριμένα στο δωμάτιο δίπλα από εκεί που κοιμόταν το ζευγάρι, βρέθηκε μια γεννήτρια βενζίνης.
Όλα δείχνουν πως οι αναθυμιάσεις από τη γεννήτρια γέμισαν τον χώρο, μετατρέποντας τον ύπνο του ζευγαριού σε θάνατο. Οι δύο άνθρωποι φαίνεται να «έφυγαν» ήσυχα, πιθανότατα από τη Δευτέρα, χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν.
Φως στα ακριβή αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα επιβεβαιώσει αν ο θάνατος προήλθε όντως από τις αναθυμιάσεις.





















