Αν νομίζατε ότι τα παρκέ της Ευρωλίγκας προσφέρουν μόνο μπασκετικό θέαμα, κάνετε τεράστιο λάθος. Ήρθε η ώρα να υποκλιθούμε στο απόλυτο slapstick αριστούργημα της χρονιάς, διάρκειας μόλις τεσσάρων δευτερολέπτων.
Το σενάριο μοιάζει βγαλμένο από ταινία κινουμένων σχεδίων: Ο πρωταγωνιστής μας (ο Νογκές) αποφασίζει, μέσα στην άπειρη σοφία του, να κυνηγήσει τον Κέντρικ Ναν στη φυσούνα. Το ερώτημα που πλανάται στο διαδίκτυο είναι ξεκάθαρο: Τον κυνηγούσε για να κάνει τι ακριβώς; Να του ζητήσει τη φανέλα; Ό,τι κι αν είχε στο μυαλό του, η μοίρα –και κυρίως η έλλειψη τριβής– είχαν άλλα σχέδια.
Όπως πολύ εύστοχα σημειώνουν οι χρήστες στα σχόλια, ο τύπος πρέπει να ανάψει λαμπάδα. Τι θα γινόταν αν δεν είχε γλιστρήσει και προλάβαινε να γυρίσει ο «Σικαγιώτης» Ναν; Μάλλον η πτώση του θα ήταν πολύ, μα πολύ πιο επώδυνη.
Το «karma is a b…» και δουλεύει ακαριαία.





















