ΕΛΛΑΔΑ

Δημητριάδης σε Μαρινάκη: «Εγώ δεν κρύβομαι στο Λονδίνο – Δεν θα κάνετε τη χώρα Κολομβία»

Η υπόθεση Δημητριάδη – Μαρινάκη δεν έχει τελειώσει — μόλις άρχισε. Μετά το θερμό επεισόδιο που έγινε στον τελικό του Final Four της Euroleague στο Telekom Center Athens, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε μήνυση κατά του Γρηγόρη Δημητριάδη. Κι ο τελευταίος δεν άργησε να απαντήσει — και μάλιστα δυνατά.

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού πήρε τον λόγο μέσα από τα social media και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο. Ξεκαθάρισε ότι το μόνο που έκανε ήταν να υπερασπιστεί τη σύζυγό του και τον εαυτό του — και δεν έχει καμία πρόθεση να υποχωρήσει.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Πληροφορήθηκα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε μήνυση εναντίον μου. Το θράσος του δεν έχει όρια. Την ώρα που όλη η Ελλάδα είδε την απρόκλητη και άνανδρη επίθεσή του — με έναν οργανωμένο στρατό από υπόδικους μπράβους — τώρα θέλει να βγει και από πάνω, συνεχίζοντας τις ίδιες χυδαίες πρακτικές. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έδινε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της ιστορίας του.

Για να το ξεκαθαρίσω: το μόνο που έκανα ήταν να αμυνθώ — για να υπερασπιστώ τη σύζυγό μου, τον εαυτό μου, την τιμή και την υπόληψή μου. Έννοιες που ο κ. Μαρινάκης προφανώς δεν γνωρίζει.

Είναι αδιανόητο, όποιες διαφορές κι αν υπάρχουν, να τις λύνεις με αυτόν τον τρόπο.

Σε αντίθεση με τον κ. Μαρινάκη, εγώ δεν κρύβομαι στο Λονδίνο. Μένω εδώ και είμαι στη διάθεση των Αρχών για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί.

Άλλωστε, ποτέ δεν έχω απασχολήσει την ελληνική Δικαιοσύνη. Ο κ. Μαρινάκης, αντίθετα, την έχει απασχολήσει πολλές φορές — με πιο πρόσφατη την ποινική δίωξή του στην υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη. Είναι τουλάχιστον παράδοξο να παρουσιάζεται ο κ. Μαρινάκης ως υπερασπιστής της νομιμότητας και της ηθικής.

Για να τελειώνουμε: δεν έχω μάθει να σκύβω κεφάλι — ποτέ και σε κανέναν. Θα προστατεύσω την οικογένειά μου, τις αρχές και τις αξίες μου μέχρι τέλους. Δε θα μας κυλήσει ο κ. Μαρινάκης όλους στον βούρκο του.

Κύριε Μαρινάκη, δε θα κάνετε τη χώρα Κολομβία.»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact