ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Ούστα, ένα χρόνο μετά τον θάνατο Μπουλά, δηλώνει: Είμαι καλά

Η Αλεξάνδρα Ούστα έδωσε μία κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! με τον Σταύρο Σβήγκο με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση Ντόλλυ, η προξενήτρα. Η όμορφη ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συντροφικότητα και τις θυσίες που έχει κάνει για τον έρωτα.

«Είμαι άτομο που αγαπά τη συμβίωση, τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα, αλλά θέτω πάντα το πλαίσιο ώστε να είμαι ελεύθερη συναισθηματικά, ως άνθρωπος και ως προσω0πικότητα για να μη με πνίγει» είπε χαρακτηριστικά για τη στάση της απέναντι στην συμβίωση.

Για τις θυσίες στον έρωτα απάντησε: «Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ έτσι. Τι θυσία να κάνω δηλαδή; Να σκοτώσω; Λειτουργώ έτσι όπως νιώθω. Αν χρειαστί να κάνω κάποια θυσία, ίσως την κάνω, όμως πιστεύω ότι στον πραγματικό έρωτα δεν χρειάζεται να κάνεις θυσίες για να είσαι καλά.»

Έπειτα η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει την άρνηση της να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Σάκη Μπουλά, στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». Η Αλεξάνδρα Ούστα είπε λακωνικά: «Το ίδιο θα κάνω και τώρα». Ωστόσο, όταν ερωτήθηκε πως είναι αυτή την περίοδο, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συντρόφου της, εξομολογήθηκε: «Είμαι καλά. Μόλις πέρασα ένα πολύ δυνατό κρυολόγημα. Αναρρώνω. Γενικά από τη φύση μου είμαι αισιόδοξη. Χαμογελάω κάθε πρωί που ξυπνάω και βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Νομίζω πως από παιδί είχα αυτή την πεποίθηση ότι όλα στη ζωή είναι μαθήματα. Δεν θα πω κάτι άλλο».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact