ΚΟΣΜΟΣ

Αδεια τα καφέ, τα εστιατόρια και οι παμπ στο Λονδίνο -Φοβούνται επίθεση όπως στο Παρίσι οι Βρετανοί

Οι επιθέσεις στο Παρίσι και οι απειλές του ISIS για τα επόμενα χτυπήματά τους ανησύχησαν τους Λονδρέζους, οι οποίοι φαίνεται πως μένουν σπίτι τους αντί να γεμίζουν τα εστιατόρια και τις παμπ, όπως συνήθιζαν.

Οι καταστηματάρχες της πόλης είδαν την προσέλευση του κόσμου να «κάνει βουτιά» ένα περίπου μήνα μετά το αιματοκύλισμα στην γαλλική πρωτεύουσα, σύμφωνα με έρευνα.

Μπορεί σε όλη τη χώρα τα ποσοστά να παραμένουν στα ίδια επίπεδα, ωστόσο, το Λονδίνο έχει επηρεαστεί αρνητικά, σύμφωνα με τον Πίτερ Μάρτιν, σύμβουλο επιχειρηματικής δραστηριότητας.

«Αν σκεφτεί κανείς πως τον Οκτώβριο υπήρχε αύξηση περίπου 2,5% σε εθνικό επίπεδο και στο Λονδίνο 3,5%, αναλογιστείτε πόσο είναι το μέγεθος της πτώσης», αναφέρει.

Οι επιχειρηματίες κάνουν λόγο τόσο για μείωση των πωλήσεων όσο και για ακυρώσεις κρατήσεων σε εστιατόρια και μπαρ.

Οπως τονίζει ο κ. Μάρτιν το Λονδίνο ελπίζει πως η εμπιστοσύνη του κοινού θα επιστρέψει την περίοδο των εορτών.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact