ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητη σεξουαλική κακοποίηση 3χρονης, η νεκροψία έδειξε ένα λίτρο αίμα στο στομάχι της

Έναν χρόνο μετά τον αποτρόπαιο φόνο της ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η ιστορία της άτυχης Halo Williams, η οποία σε ηλικία 3 ετών κακοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό που η νεκροψία έδειξε πως είχε ένα λίτρο αίμα στο στομάχι της και σοβαρό τραυματισμό στο έντερο.

Η αστυνομία του Τέξας διαπίστωσε πως τα τραύματά της παρέπεμπαν σε ακραία σεξουαλικά τραύματα. Ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε φόνος και ερευνάται από την αστυνομία, η οποία απέρριψε τους ισχυρισμούς της μητέρας της περί τραυματισμού της σε τροχαίο.

Συντετριμμένη η γιαγιά της 3χρονης, που ήταν στο πλευρό του κοριτσιού όταν άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, τον Ιούνιο του 2018, λέει πως προσπάθησε επανειλημμένως να καταγγείλει τα σημάδια κακοποίησης που είχε το κορίτσι, αλλά κανείς από το κέντρο προστασίας παιδιών δεν της ανταπέδωσε τα τηλεφωνήματα.

Έναν χρόνο μετά τον σοκαριστικό και φρικτό θάνατο της 3χρονης, η αστυνομία στο Χιούστον δεν έχει ακόμα απαγγείλει κατηγορίες σε κανέναν αναφορικά με τον φόνο.

Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, η γιαγιά της Halo Μikisha Vaughn ανέφερε πως είχε καταγγείλει τα σημάδια κακοποίησης που είχε δει στο κορίτσι λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, αλλά δεν έγινε τίποτα για την προστασία του.

Η Vaughn λέει πως κάλεσε τις υπηρεσίες προστασίας παιδιών του Τέξας τον Ιανουάτιο του 2018, όταν η Halo εμφανίστηκε με επίδεσμο στο πρησμένο της χέρι. Η μητέρα της υποστήριξε πως το κορίτσι είχε τραυματιστεί στο τραμπολίνο, αλλά η γιαγιά κάλεσε και άφησε μηνύματα στη γραμμή επικοινωνίας αναφέροντας το περιστατικό. Κανείς όμως δεν επικοινώνησε μαζί της.

Τον Μάρτιο του 2018 η γιαγιά παρατήρησε κι άλλα σημάδια στο σώμα της 3χρονης, μεταξύ άλλων και σημάδια από ζώνη. Τότε η μητέρα της της είπε πως ο σύντροφός της είχε δώσει στο κορίτσι μερικά «χτυπήματα».

Οι αρμόδιες υπηρεσίες άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση όταν η Halo εισήχθη στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι. Μετά τη νοσηλεία της, η μητέρα της συμφώνησε να αναλάβουν τη φροντίδα των τριών παιδιών της οι γονείς του συντρόφου της, όμως είχαν και οι δύο ποινικό μητρώο και έτσι η διαδικασία δεν μπόρεσε να προχωρήσει.

Τον Απρίλιο του 2018, η 3χρονη μπήκε ξανά στο νοσοκομείο με ένα τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι. Η μαμά της είπε πως είχε χτυπήσει το κεφάλι της σε τσουλήθρα στην παιδική χαρά.

Δύο μήνες μετά, η Vaughn δέχθηκε μία κλήση από τη μητέρα, η οποία την ενημέρωσε πως το κορίτσι ήταν και πάλι στο νοσοκομείο. Η γιαγιά έτρεξε στο νοσοκομείο και είδε την εγγονή της να σβήνει, ενώ την κρατούσε στην αγκαλιά της.

«Οι νοσοκόμες μου είπαν να την πάρω αγκαλιά. Την κράτησα και της είπα συγγνώμη, προσπάθησα, δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, αλλά προσπάθησα» αφηγείται η ίδια.

Εκπρόσωπος των αρμόδιων υπηρεσιών ανέφερε πως μετά τον τραγικό θάνατο του κοριτσιού, ο φάκελος της υπόθεσής της μεταφέρθηκε στην αστυνομία. «Υποτίθεται πως πρέπει να δράσεις πριν, όχι μετά» σχολίασε συντετριμμένη η Vaughn, που έχει τώρα αναλάβει τη φροντίδα των δύο αδελφών της άτυχης 3χρονης.

(φωτογραφία αρχείου)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact