ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Τοξότη: Τα πέντε ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

H Αφροδίτη, ο πλανήτης της ευχαρίστησης, βρίσκεται από τις 16 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου.

Όλα τα ζώδια θα νιώσουν την επιρροή της με τον ενθουσιασμό να αυξάνεται στις σχέσεις τους. Ποια, όμως, επηρεάζονται περισσότερο;

Κριός

Ώρα για περιπέτεια. Η Αφροδίτη σάς πιέζει να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Εκμεταλλευτείτε την ενέργειά της για να οργανώσετε ταξίδια ή να σχεδιάσετε κάτι για το μέλλον – επαγγελματικά ή και προσωπικά.

Λέων

Ετοιμαστείτε να νιώσετε στο έπακρο την επιρροή της Αφροδίτης. Ρομαντισμός, ευχαρίστηση, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα σάς χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα. Αν είστε μόνες εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για γνωριμίες και φλερτ κι αν είστε σε σχέση «ζωντανέψτε» τη μεταξύ σας κατάσταση, όπως μόνο εσείς ξέρετε.

Ζυγός

Όλοι κρέμονται από το στόμα σας αυτό το διάστημα. Η πειθώ σας βρίσκεται στα ύψη και έτσι μπορείτε να καταφέρετε ό,τι επιθυμείτε. Φυσικά, επιβραβεύστε τον εαυτό σας με ένα ταξίδι, ακόμα και μικρό σε διάρκεια.

Τοξότης

Ετοιμαστείτε να λάμψετε. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και τα γενέθλιά σας να πλησιάζουν όλη η προσοχή στρέφεται πάνω σας. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, η λάμψη σας θα μαγνητίζει κάθε βλέμμα.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσετε τις κοινωνικές σας ικανότητες. Η δημοφιλία σας χτυπά κόκκινο και με την Αφροδίτη στον Τοξότη δεν θα προλαβαίνετε τις προσκλήσεις για events και εξόδους. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τα φλερτ, αν αυτό αποζητάτε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact