ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που σιχαίνονται ό,τι έχει σχέση με τον Αγ. Βαλεντίνο

Δεν θέλουν καν να ακούν για Βαλεντίνους και Βαλεντίνες. Βλέπουν καρδούλες, γλυκά, λουλούδια και αρκουδάκια και θέλουν να κάνουν εμετό.

Ούτε θα πάρουν κάποιο δώρο στον/στην σύντροφό τους, ούτε και περιμένουν να λάβουν κάποιο. Αν τα ακούσεις να μιλάνε για τηνημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,θα σου πουν ότι είναι μια εμπορική γιορτή, χωρίς νόημα και μόνο για… τους ανόητους.

Σύμφωνα με το Astrology.gr Οι πραγματικά ερωτευμένοι, είναι κάθε μέρα ερωτευμένοι και δεν περιμένουν δώρο στις 14/2, αλλά κάθε στιγμή του χρόνου.

Ούτε περιμένουν να δείξουν μόνο σε μια μέρα τον έρωτά τους… Fake και πάλι fake.

Παρθένος

Οι Παρθένοι, ως πρακτικοί και λογικοί άνθρωποι, βγάζουν σπυράκια με τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τόσο χάσιμο χρόνου, ενέργειας και χρημάτων για μια μέρα τον χρόνο; Και να αποδείξεις τι; Την αγάπη σου; Τον έρωτά σου; Δηλαδή, όλα αυτά το έτερο ήμισυ δεν τα ξέρει; Αν όχι, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά μαζί του. Επίσης, σκέφτονται «γιατί να ξοδέψεις χρήματα για όλα αυτά, όταν μπορείς να τα επενδύσεις σε κάτι πιο χρήσιμο»; (Τι είμαστε εμείς; Παρθένοι για να τους κρίνουμε;)

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θεωρείται «ψεύτικη» και ανούσια, οπότε από επιλογή παραμένουν εκτός εορταστικού κλίματος, εκτός ανθοπωλείου, ζαχαροπλαστείου κι ό,τι τέλος πάντων πουλάει εκείνη την ημέρα. Σαν την φιλενάδα τους, την Παρθένο, έχουν μια πιο λογική και πρακτική στάση, θεωρώντας ότι αν κι εφ’ όσον έχουν αισθήματα για τον/ην άλλον/η, φαίνεται, αφού είναι μαζί του/ης. Όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Αν έχεις άτομο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο και το καλέσεις σε δείπνο δεν θα πει «όχι», αλλά μην περιμένεις και ερωτική εξομολόγηση εκ μέρους του, υπό το φως των κεριών.

Υδροχόος

Στους Υδροχόους δεν αρέσει καθόλου η «στημένη» γιορτή που δημιουργήθηκε από πολυεθνικές εταιρίες παραγωγής ευχετήριων καρτών, με την ντε και καλά ρομαντική ατμόσφαιρα. Μην περιμένεις λοιπόν τριαντάφυλλα, δείπνα, σοκολατάκια, μπαλόνια και καρδούλες από αυτούς. Πιο πιθανό είναι να σου πουν ότι πιο πολύ τους ενδιαφέρει η Τσικνοπέμπτη παρά η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Έτσι, για να περάσουν στην αντίδραση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact