ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια με τις καλύτερες ερωτικές επιδόσεις

Ποια είναι τα 4 ζώδια που είναι πιο επιδέξια στο κρεβάτι σύμφωνα με την αστρολογία;

Σκορπιός

Αν έχει να κάνει με το καλό σεξ και τίποτα άλλο εκτός από το σεξ, δεν έχει σημασία τι κάνουν αυτές οι κυρίες ή πόσο μεγάλες ή νέες ή παχιές ή αδύνατες, είναι. Οι Σκορπιοί είναι απλά οι καλύτεροι στο κρεβάτι.

Δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να αμφισβητήσει τις ερωτικές ικανότητες του Σκορπιού.

Τοξότης

Το πάθος είναι αυτό που έχει να κάνει με την femme fatale Τοξοτίνα. Αν και σίγουρα θέλει να βιώσει μια γευστική ευχαρίστηση με τον σύντροφο της, θέλει επίσης να κάνει πραγματικότητα τη φαντασίωση της, η οποία θα λειτουργήσει για τον παρτενέρ της με τρόπους που δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει.

Είναι η δημιουργός των ονείρων που γίνονται πραγματικότητα. Ο σύντροφος της μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που βρίσκεται στο κρεβάτι με μια από αυτές τις θαυματουργές γυναίκες.

Κριός

Είναι καλή. Ω ναι, είναι πολύ καλή. Αυτή η κυρία ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το πει στον σύντροφο της, κάτι που είναι φανταστικό γιατί αν είναι ευχαριστημένη, θα είναι μια καλή ημέρα και για αυτόν.

Ίσως η πιο σέξι γυναίκα που υπάρχει, η γυναίκα Κριός θέλει να τη λατρεύουν και αυτό θα πρέπει να γίνει πολύ εύκολα, καθώς αξίζει πραγματικά.

Λέων

Για κάποιο λόγο, οι γυναίκες Λέοντες είναι πολύ πιο δυνατές σεξουαλικοί σύντροφοι από τους άνδρες Λέοντες. Αυτές οι γυναίκες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την εμπειρία του συντρόφου τους και θέλουν να τον ευχαριστήσουν.

Τους αρέσει να γνωρίζουν ότι μόνο αυτές μπορούν να του προσφέρουν αυτό το «ιδιαίτερο» είδος ευχαρίστησης και μόλις γνωρίσουν καλά τον σύντροφο τους, θα τον κάνουν ευτυχισμένο στο κρεβάτι.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact