ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο Απριλίου

Η ροζ πανσέληνος του Απριλίου θα φέρει ισχυρές αλλαγές και αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.

Παραδοσιακά, η πανσέληνος αντιπροσωπεύει το τέλος και την αίσθηση της ολοκλήρωσης, καθώς το φεγγάρι φτάνει στο τελευταίο, φωτεινότερο στάδιό του. Είναι μια καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα, αλλά με την παρουσία του Σκορπιού, αυτή η πανσέληνος θα είναι επίσης ιδιαίτερα καθαρτική.

Ως ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, η πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας ενθαρρύνει να αποβάλλετε ό,τι δεν λειτουργεί πλέον για εσάς

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τη ροζ Πανσέληνο του Απριλίου.

Ταύρος

Ως το ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Σκορπιό στον ζωδιακό τροχό, οι Ταύροι μπορεί να βιώσουν μεγάλες αλλαγές αυτή την περίοδο.

Αυτό το ζώδιο της γης εκτιμά την άνεση και τη σταθερότητα πάνω απ’ όλα, αλλά με την υδάτινη πανσέληνο στον Σκορπιό να έρχεται προς το μέρος του, ίσως νιώσουν την ανάγκη να ταρακουνήσουν τα πράγματα. Το φεγγάρι στον Σκορπιό θα φωτίσει τις σκιές στη ζωή των Ταύρων συμπεριλαμβανομένων όλων των συνεχιζόμενων προβλημάτων και θεμάτων που τους αρέσει να κρύβουν κάτω από το χαλί.

Είναι σύνηθες για έναν Ταύρο να αγνοεί τις κακές συνήθειες και τα πράγματα που πρέπει να αλλάξει για να επιμείνει στην πεπατημένη, αλλά ο αυτοκριτικός Σκορπιός θα τον ενθαρρύνει να γίνει αληθινός. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική για τους Ταύρους, ώστε να συνειδητοποιήσουν και να κατανοήσουν το πραγματικό νόημα των σχέσεων και την ισορροπία μεταξύ αυτού που είναι πραγματικά και αυτού που περιμένουν οι άλλοι να είναι.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να βιώσουν τις ισχυρές ενέργειές της Πανσελήνου, μιας και αυτή πραγματοποιείται στο ζώδιό τους. Αυτή η φάση της σελήνης είναι μια περίοδος βαθιάς ενδοσκόπησης για τους Σκορπιούς και θα μπορούσε να τους ωθήσει να αντιμετωπίσουν και να απελευθερώσουν συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος και να τις μετατρέψουν σε δυνάμεις. Αυτή η πανσέληνος θα είναι μια περίοδος γεμάτη ένταση, αλλά θα ωθήσει τους Σκορπιούς προς την αυτογνωσία και την προσωπική εξέλιξη.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους, η ροζ πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τον τομέα της μεταμόρφωσης που διέπει τις βαθύτερες συνδέσεις και τους κοινούς πόρους, αμφισβητώντας τη συνήθη αποστασιοποιημένη συμπεριφορά τους. Οι Υδροχόοι προτρέπονται να εξερευνήσουν τα συναισθήματα και τα τρωτά τους σημεία βαθύτερα από ό,τι συνήθως, ειδικά όταν πρόκειται για οικειότητα ή οικονομικά θέματα.

Καθώς την ίδια περίοδο έχουμε διέλευση του Πλούτωνα στον Υδροχόο, είναι μια περίοδος που απαιτεί την απελευθέρωση παλαιών συνηθειών και συναισθηματικών αποσκευών, κάνοντας χώρο για νέους τρόπους σύνδεσης και ύπαρξης, κάτι που μπορεί να είναι τόσο ανησυχητικό όσο και απελευθερωτικό για αυτό το ζώδιο του αέρα. Για να αγκαλιάσετε αυτή την αίσθηση της σύνδεσης, αφιερώστε την ημέρα στους άλλους. Συναντηθείτε με φίλους, κάντε μακροσκελείς συζητήσεις και αφήστε το φεγγάρι στον Σκορπιό να σας εμπνεύσει να «βουτήξετε» βαθιά στον εαυτό σας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact