ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον Ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 θα φέρει προσωρινή διαύγεια για κάθε ζώδιο, διευκολύνοντας την καθαρή θέαση των πραγμάτων.

Και, δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι, επίσης, ανάδρομος στους Ιχθύες, πιθανότατα θα παρατηρήσετε λίγο περισσότερο και τις δομημένες επιδράσεις του.

Ενώ οι πλανητικές αναδρομές μπορούν να σηματοδοτήσουν μια περίοδο χάους και σύγχυσης (ειδικά οι αναδρομές του Ερμή), ένας πλανήτης όπως ο Ποσειδώνας που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, έχει γενικά λιγότερο αισθητές επιπτώσεις λόγω της μεγαλύτερης απόστασής του από τη Γη.

Αυτό ισχύει σίγουρα για την επερχόμενη ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα, οπότε αυτή η τετράμηνη περίοδος δεν θα πρέπει να προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν ορισμένα ζώδια που θα δυσκολευτούν αρκετά.

Δείτε ποια παρακάτω:

Καρκίνος

Από τις 30 Ιουνίου, ο Ποσειδώνας έχει ανάδρομα«σταθμεύσει» ανάδρομα στον ένατο οίκο σας, τον οίκο της σοφίας και των πεποιθήσεων, προσφέροντας σαφέστερη εικόνα στην επιθυμία σας να διευρύνετε το μυαλό, τις γνώσεις και τις προοπτικές σας. Αυτή είναι μια ευοίωνη στιγμή για να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις σπουδές, μία μελέτη ή τις ακαδημαϊκές επιδιώξεις σας, τώρα που τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

Λέων

Η αβεβαιότητα που νιώθατε όσον αφορά τα προσωπικά σας όρια με τους άλλους αποκτά επιτέλους σαφήνεια, καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας. Αν δεν ήσασταν σίγουροι για το πού να τραβήξετε την κόκκινη γραμμή μεταξύ του εαυτού σας και των άλλων ανθρώπων, πλέον τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

Ιχθύς

Αυτόν τον μήνα, καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται ανάδρομος στον πρώτο οίκο σας, η «θολούρα» που νιώθετε γύρω από την έκφραση του χαρακτήρα σας θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεδιαλύνεται. Αν νιώθατε αβέβαιοι για το πώς εκφράζετε τον εαυτό σας, περιμένετε να αποκτήσετε μια καλύτερη ιδέα για το πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι. Μην ανησυχείτε, θα εξακολουθείτε να είστε ο ρευστός, ευπροσάρμοστος εαυτός σας, αλλά με πολύ πιο ξεκάθαρο όραμα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact