ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα τα βρουν δύσκολα αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας του χρόνου που περιμένουμε να φτάσει με ανυπομονησία, ωστόσο για αυτά τα τρία ζώδια το πρώτο Σαββατοκύριακό του θα είναι αρκετά απαιτητικό, ιδίως από ψυχολογικής άποψης, και θα χρειαστεί να κάνουν διάφορες παραχωρήσεις για να καταφέρουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Ταύρος

Έχετε ήδη τα νεύρα σας από την Παρασκευή – για να μην πούμε από όλη την εβδομάδα που μόλις πέρασε – και πάνω που είπατε να ξεκουραστείτε λίγο, αρχίζουν όλοι να σας θυμούνται για διάφορες δουλειές που δεν επείγουν, εργασιακά ζητήματα που μπορούν να περιμένουν ως την Δευτέρα και οικογενειακά θέματα που δεν θα λυθούν σύντομα έτσι κι αλλιώς, οπότε γιατί να ξοδέψετε τις πολύτιμες ώρες της ξεκούρασής σας γι΄αυτά; Εσείς το γνωρίζετε καλά αυτό, οι άλλοι δεν μπορούν να το αποδεχτούν, και η καλύτερη, αλλά συνάμα και πιο δύσκολη για εσάς λύση είναι να το παίξετε διπλωματικά. Ναι, είναι μία λέξη που δεν σας αρέσει καθόλου, αλλά όταν όλοι γύρω σας παθαίνουν παράκρουση με κάτι που, αντικειμενικά, δεν αξίζει την τόση ενασχόληση, εσείς είστε η φωνή της λογικής που πρέπει να θυσιαστεί και να φέρει τα πράγματα σε μία ισορροπία καθησυχάζοντας τους πάντες.

Παρθένος

Δεν έχετε μάθει να ζητάτε βοήθεια από τους άλλους, κι αυτό φαίνεται σε κάτι τέτοιες περιόδους που αρχίζει να επικρατεί η ασυνεννοησία: Απελπίζεστε με τρόπο μοναδικό, σαν να είστε ηρωίδα αρχαίας τραγωδίας, με τη διαφορά ότι εδώ δεν σας περιμένει το χειροκρότημα, αλλά οι κατηγορίες πως κάτι δεν κάνατε καλά ή όταν έπρεπε. Δεν φταίτε εσείς, οι άνθρωποι έχουν μάθει να είναι πολύ απαιτητικοί απέναντί σας, ακόμα κι όταν είναι ξεκάθαρο σε όλους πως δεν είστε στα πολύ καλά σας, χρειάζεστε επειγόντως ξεκούραση και στοργή και κανείς δεν υπάρχει να σας τη δώσει. Μήπως να ζητούσατε βοήθεια με τα λόγια αυτή τη φορά; Αυτό θα σας ζορίσει ως σκέψη ακόμα περισσότερο, αλλά αν δεν το δοκιμάσετε δεν θα μάθετε ποτέ. Τι προτιμάτε, να πνίγεστε σε έναν ωκεανό υποχρεώσεων ή να βάλετε μία μικρή φωνή για σωσίβιο;

Σκορπιός

Η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις επιθυμίες σας και δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να πει πως αυτό θα αλλάξει γρήγορα, εκτός αν είναι τόσο αφελής που πιστεύει ότι από όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού θα ξεγελάσει εσάς. Βέβαια, αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να δείτε αν πράγματι αυτές ήταν οι επιθυμίες σας ή αν απλώς περνούσατε μία φάση κατά την οποία επιζητούσατε π.χ. μια προαγωγή στη δουλειά, μια αύξηση, τη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων με κάποιους ανθρώπους που βρίσκετε διαρκώς απέναντί σας. Από όλα αυτά δηλαδή μόνο την αύξηση θα εξακολουθείτε να θέλετε σίγουρα, οπότε μην απογοητεύεστε τόσο με τις διάφορες εξελίξεις του Σαββατοκύριακου που θα σας φέρουν εκνευρισμό. Κάντε ότι δεν ακούτε και δεν βλέπετε και σκεφτείτε πως η Δευτέρα είναι πιο κοντά από ό,τι φαίνεται.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact