ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που… βγάζουν τους περισσότερους serial killers

Οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι τείνουν να ανήκουν σε ένα από τα τρία ζώδια: Δίδυμοι, Τοξότες ή Ιχθείς.

Θα μπορούσαν τα αστέρια και οι μεγαλύτερες διαπλανητικές δυνάμεις του σύμπαντος να έχουν προκαθορίσει τις συμπεριφορές τους;

Τεντ Μπάντι – Τοξότης

Ποιος είναι ο πιο διάσημος κατά συρροή δολοφόνος; Αυτός ο γοητευτικός, διεστραμμένος δολοφόνος, σκότωσε πάνω από 30 γυναίκες με περισσότερους από έναν τρόπους. Κέρδισε την προσοχή όταν ανέλαβε μόνος του την υπεράσπιση του του κατά τη διάρκεια της δίκης δολοφονίας που μεταδόθηκε από την τηλεόραση. Τελικά εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα το 1989.

Είναι περιττό να πούμε ότι οι Τοξότες εκτιμούν την ανεξαρτησία και το να κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν. Αυτό που έκανε τους περισσότερους από τους Τοξότες δολοφόνους να διαφέρουν από τα άλλα ζώδια είναι η νεκροφιλία και τρόπαια όπως διαμελισμένα μέρη του σώματος και πολύτιμα αντικείμενα του θύματος.

Τζέφρι Ντάμερ – Δίδυμος

Ο Τζέφρι Ντάμερ άρχισε να σκοτώνει το 1978, μόλις 18 ετών. Δεν συνελήφθη για φόνο μέχρι το 1991, αφού ένα υποψήφιο θύμα δραπέτευσε και οδήγησε την αστυνομία στο Μιλγουόκι του Ντάμερ στο Ουισκόνσιν. Ο Ντάμερ επιδόθηκε επίσης στη νεκροφιλία και στο μαγείρεμα των σωματικών μελών των θυμάτων του. Καταδικάστηκε σε 15 φορές ισόβια κάθειρξη το 1992. Δύο χρόνια αργότερα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από συγκρατούμενό του στο σωφρονιστικό ίδρυμα Κολούμπια. Κλασικός δίδυμος…

Οι δίδυμοι κατά συρροή δολοφόνοι φαίνεται να είναι εκδικητικοί πάνω από οτιδήποτε άλλο – εκτός από παράφρονες, φυσικά. Αυτό που διακρίνει τους Διδύμους από τους άλλους κατά συρροή δολοφόνους – είναι το πιο πιθανό να σκοτώσουν κάποιον που γνωρίζουν ή σκοτώνουν από σχέση. Πολλοί σκοτώνουν ζευγάρια, οικογένειες, γείτονες, ακόμη και τους ίδιους τους εαυτούς τους. Συχνά με υπερβολή σε μαχαίρι ή πυροβόλο όπλο, σε πολλές περιπτώσεις ενώ τα θύματα βρίσκονταν στα οχήματά τους.

Ρίτσαρντ Ραμίρεζ – Ιχθείς

Ο Ρίτρσαρντ Ραμίρεζ, ο οποίος ονομάστηκε Εισβολέας της Κοιλάδας και Νυχτερινός Κυνηγός, ήταν ένας Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος, κατά συρροή βιαστής, απαγωγέας και κακοποιός παιδιών, που καταδικάστηκε το 1989. Ήταν διαβόητος για τις διαρρήξεις σε σπίτια ανθρώπων στο Λος Άντζελες και τις δολοφονίες τους με διάφορα όπλα, όπως πιστόλια και μαχαίρια.

Ποιος περίμενε ότι οι Ιχθείς μπορούν να είναι τόσο αδίστακτοι; Οι κατά συρροή δολοφόνοι Ιχθύες είναι αυτοί για τους οποίους μας προειδοποιούν οι γονείς μας. Ο ακρωτηριασμός, ο βιασμός, τα βασανιστήρια, το δέσιμο και ο κανιβαλισμός φαίνεται να είναι οι πιο συνηθισμένοι τρόποι δράσης τους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact