ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που βάζουν πάνω απ’ όλα τον εαυτό τους

Μελετημένες κινήσεις, σχέδια και επιλογές πάντα με βάση το συμφέρον τους.

Αυτά είναι τα ζώδια που βάζουν πάνω απ’ όλα και απ’ όλους τον εαυτό τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άτομο που ως γνωστόν έχει μεγάλη… αδυναμία στα υλικά αγαθά. Θα μπορούσε να κάνει υποχωρήσεις ή να επιλέξει δουλειά ή ταίρι με βάση τι τον συμφέρει και οικονομικά, όχι μόνο να του αρέσει. Η εξασφάλισή του είναι το παν και με γνώμονα αυτήν κινείται. Θα έλεγε «ναι» σε έναν γάμο αν ο/η υποψήφιος/α είχε… σπίτι, εξοχικό, κινητά ή ακίνητα, ενώ έναν μεγάλο έρωτα που θα ήταν… μπατιράκι θα το σκεφτόταν πολύ να τον προχωρήσει. Με το ίδιο σκεπτικό λειτουργεί και στον εργασιακό του χώρο, τόσο για να έχει περισσότερες απολαβές, όσο και για διευκολύνσεις, μπόνους, δώρα ή διάφορες παροχές.

ΛΕΩΝ

Για τον Λέοντα όλα έχουν να κάνουν με την εικόνα. Θέλει να δείχνει και να είναι ο καλύτερος. Ότι έχει τα περισσότερα, τα ακριβότερα και τα ομορφότερα. Το ζώδιο λοιπόν αυτό, όταν καλείται να πάρει αποφάσεις στην ζωή του, θα υπολογίσει με βάση τα παραπάνω. Κοιτάζει τι το βολεύει περισσότερο. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, χαλάει το image του ή τον ρίχνει σε επίπεδο και δε συμβαδίζει με τα υψηλά του στάνταρ, θα «φάει» απόρριψη. Ο Λέοντας δεν διστάζει να θυσιάσει αυτό που μπορεί να επιθυμεί με τρέλα και πάθος η καρδιά του για κάτι το οποίο απλά τον… συμφέρει περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο που κινείται αποκλειστικά και μόνο με βάση το συμφέρον του. Δεν κάνει τίποτα, αν δεν έχει κέρδος και δεν ασχολείται καν μαζί σου, αν κάπου δεν του είσαι χρήσιμος/η σε κάτι. Κυρίως τα κίνητρα του Σκορπιού είναι οικονομικά -άλλωστε το χρήμα είναι ο Θεός του- οπότε αν δεν τον βολεύεις, πολύ απλά σε πετάει σαν στημένη λεμονόκουπα και πάει παρακάτω. Δεν μπορεί να δώσει, αν δεν πάρει. Θεωρεί ότι τον πιάνεις κορόιδο. Ο Σκορπιός ό,τι κάνει, το κάνει με έναν απώτερο σκοπό και από εσένα πάντα κάτι θέλει…

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Εξαφάνιση Άρτεμης Βασίλη: Η Google έδωσε απαντήσεις…

Ποιος ή ποιοι διέγραψαν τα τελευταία στίγματα του…

Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν ωθεί την Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία;

[O συντάκτης του άρθρου είναι τέως Βουλευτής κατ΄επανάληψιν,…

Ρωσικά αντίποινα: “Σφαλιάρα” περιωπής στα ύποπτα σχέδια της Τουρκίας

Η Τουρκία δεν θα αποτελέσει προορισμό για τους…

Σοφία Παυλίδου: Πώς εμπλέκεται η ηθοποιός με την υπόθεση των θυρίδων

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η…

Ομογενής πολιτοφύλακας: «Επιδεινώθηκε η κατάσταση, ναζιστές καταπιέζουν τους Έλληνες»

Την «εκρηκτική» κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, περιγράφει…
contact