ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν την τύχη με το μέρος τους όλο τον Φεβρουάριο

Ο δεύτερος μήνας του χρόνου έχει ανάδρομο Ερμή και άλλα αστρολογικά φαινόμενα που ίσως ζορίσουν κάποια ζώδια, αλλά πάντα υπάρχουν οι τυχεροί που αποτελούν εξαίρεση.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr gια την Αστρολογία, ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας που δεν θα απογοητεύει κάποια ζώδια. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω είσαι ένα από τα τυχερά.

Δίδυμος

Οδηγείσαι προς τον καλύτερό σου εαυτό αυτό τον μήνα. Είναι καλή στιγμή να σκεφτείς τον άνθρωπο που θέλεις να γίνεις, να σκεφτείς όλα όσα θέλεις να πετύχεις. Είναι η ιδανική στιγμή να δημιουργήσεις στο μυαλό σου ένα όραμα και ένα μανιφέστο για τη ζωή που πάντα ήθελες. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά φυσικά αλλά είσαι πρόθυμη να την κάνεις για να δημιουργήσεις την πραγματικότητα των ονείρων σου.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι πολλά πράγματα για εσένα αλλά πάνω απ’ όλα θα είναι διασκεδαστικός. Πολύ δημιουργική, καλλιτεχνική και χρωματιστή ενέργεια θα σε στηρίξει τον μήνα αυτό και θα σε κάνει να δεις ομορφιά παντού, να αποδεχτείς τον ρομαντισμό που σε περικυκλώνει και να ερωτευτείς όταν έρθει η ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένη, μπορεί αυτός ο μήνας να ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον.

Υδροχόος

Μπορεί να είναι η εποχή του Υδροχόου αλλά η ένταση είναι πραγματική. Δεν είσαι πια παιδί και αρχίζεις να παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά από ποτέ. Δεν μπορείς να παιδιαρίζεις γιατί δεν μπορείς να διατηρήσεις τις παλιές σου συνήθειες. Αυτό το μήνα, απορρίπτεις τον παλιό σου εαυτό και μαθαίνεις πώς να αγκαλιάσεις τον νέο σου εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο και θα πάρεις τον χρόνο σου αλλά κρατιέσαι γερά και είσαι αφοσιωμένη στη διαδικασία.

Ιχθύες

Το πρώτο μισό του μήνα αφορά τη θεραπεία και τη διαδικασία γνωριμίας του βαθύτερου εαυτού σου. Μπορεί να περνάς τον μήνα σου αναπολώντας για το παρελθόν και μπορεί να διώξεις. Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι θεραπευτικό αλλά το δεύτερο μισό είναι όπως χρειάζεται. Η εποχή των Ιχθύων είναι γεμάτη θετική ενέργεια και είσαι εδώ για αυτή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact