ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια ευνοούνται πολύ από την σημερινή Νέα Σελήνη

Η συμμετοχή της Αφροδίτης στους Ιχθύς είναι σημαντική, καθώς σε συνδυασμό με την σημερινή Νέα Σελήνη στους Ιχθύες προσφέρει απλόχερα καινούργιες ευκαιρίες, φέρνει παροχές, διευκολύνσεις, επιπλέον χρήματα, βελτίωση της ερωτικής ζωής και τυχερές γνωριμίες, σχεδόν άκοπα και αβίαστα κι όλα φαίνονται να κυλούν σαν το γάργαρο νερό.

Γενικά αυτή η Νέα Σελήνη, δεν είναι μόνο θετική, αφού θα επηρεάσει αρνητικά κάποια ζώδια. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις.

Όμως σύμφωνα με το astrology.gr τα παρακάτω ζώδια θα έχουν όλες αυτές τις σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή τους!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή της περιόδου και σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις τις ενέργειες εκείνες, που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιδιώξεις σου τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έχοντας και την Αφροδίτη στο πλευρό σου, να συμμετέχει σε αυτήν, είναι πλέον εύκολο το να αλλάξεις και την ερωτική σου ζωή, εφ’ όσον είσαι αρκετά δημοφιλής στο αντίθετο φύλο και σαγηνευτικός. Έχεις, λοιπόν, τη δυνατότητα να πλασάρεις την καλύτερη εικόνα του εαυτού σου, να περάσεις ό,τι θέλεις και να κερδίσεις εντυπώσεις και καρδιές. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία, όπως επίσης μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο, τα δεδομένα στα ερωτικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο, ενδεχομένως γιατί κι εσύ δεν έχεις πια την ίδια αντιμετώπιση. Είσαι πιο χαλαρός, ξέρεις τι θέλεις, δεν αγχώνεσαι, οπότε είναι πιο εύκολο να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, με ένα πρόσωπο με το οποίο, εκτός από χημεία θα έχετε και αλληλοκατανόηση..

Επιπλέον, η κατάσταση στα οικονομικά σου μπορεί να μεταβληθεί, θα έχεις μεγαλύτερη άνεση, ενώ δεν αποκλείεται να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, να πάρεις μια αύξηση, ένα δώρο ή να καταπιαστείς με κάτι καινούργιο που θα σου αποφέρει κέρδος. Πιθανό είναι να κάνεις μια αγορά ή μια συμφωνία που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα αποδοτική.

ΛΕΩΝ

Σεξ και χρήματα θα είναι αυτά που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου και η αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται να κάνεις πολύπλοκα πλάνα και κινήσεις, αρκεί να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές, να ακολουθήσεις τη φωνή της διαίσθησής σου γιατί η τύχη και στους δυο τομείς είναι με το μέρος σου. Που λέει ο λόγος και κατά λάθος, τη σωστή επιλογή θα κάνεις.

Το να αναδειχτείς νικητής/α τόσο στην καρδιά ενός προσώπου, που θέλεις να αποκτήσεις, το οποίο θα πίνει νερό στο όνομά σου, όσο και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου είναι πολύ πιθανό. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να πετύχεις έναν διακανονισμό χρεών ή δάνειο με αρκετά ευνοϊκούς όρους, όπως επίσης και να λάβεις κάποια κληρονομιά ή αποζημίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 5ο οίκο σου, εκτός του ότι σε κάνει πολύ πιο δημιουργικό, με αρκετές εμπνεύσεις, οι οποίες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, αν τις υλοποιήσεις, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή, καθώς καινούργια πρόσωπα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, που θα σου προκαλέσουν αρκετά θετικά συναισθήματα και θα θέλεις να μοιραστείς πολύτιμες στιγμές μαζί τους. Το σίγουρο είναι ότι η πέρασή σου θα αυξηθεί αρκετά και οι διαθέσιμες επιλογές σου θα είναι η μια καλύτερη από την άλλη.

Ένα ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό, αρκεί να είσαι και εσύ πρόθυμος να μπεις στο παιχνίδι, να προσφέρεις με την καρδιά σου και φυσικά να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να κάνετε με τον άνθρωπό σου σχέδια για να μεγαλώσετε την οικογένειά σας κατά ένα μέλος ακόμα, ενώ αν έχεις ήδη παιδιά, εκτός από ευχάριστες στιγμές, θα σου φέρουν και… χαρές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact