ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα σας χωρίσουν με sms

Ο χωρισμός για κάποιους είναι μια δύσκολη υπόθεση, ενώ για άλλους «παιχνιδάκι».

Το ζώδιο του καθενός φαίνεται να παίζει ρόλο στο πώς χειρίζεται έναν χωρισμό, με κάποια από αυτά να επιλέγουν τον δρόμο του μηνύματος από την ενώπιος ενωπίω συζήτηση.

Τέσσερα ζώδια μπορούν πιο εύκολα να στείλουν μήνυμα από το να πουν «χωρίζουμε» έχοντας τον άλλον μπροστά τους. Αλλοι γιατί δεν μπορούν την ένταση και την σύγκρουση και άλλοι γιατί προτιμούν κάτι «κοφτό» από μια μακρά συζήτηση. Αλλωστε, είναι γνωστό πως κάποια ζώδια είναι συναισθηματικά κενά.

Κριός
Ο Κριός είναι αρκετά αυθόρμητος, οπότε όταν αντιληφθεί ότι η σχέση έχει τελειώσει, θέλει να την τερματίσει χωρίς πολλά πολλά. Δεν έχει πρόβλημα να πει ότι τέλος από κοντά, ωστόσο, εάν του έρθει, επάνω στη στιγμή, δεν θα διστάσει να πάρει το κινητό του και να στείλει μήνυμα «χωρίζουμε», μιας και θεωρεί ότι χάνει χρόνο.

Ταύρος
Θέμα με το χάσιμο χρόνου σε μια σχέση που δεν «τσουλάει» έχει και ο Ταύρος. Επειδή είναι τόσο αφοσιωμένος στο κεφάλαιο «σχέση», χρειάστηκε χρόνο για να σκεφτεί ότι πρέπει να χωρίσει και ήδη πιστεύει ότι χάνει χρόνο σε όλο αυτό. Γιατί να σπαταλά, λοιπόν, λεπτά σε μια μακρά συνομιλία για το γιατί πήγαν όλα στραβά;

Ζυγός
Ο Ζυγός μισεί τις εντάσεις και τις συγκρούσεις, οπότε για να αποφύγει μια οποιαδήποτε δραματική στιγμή, θα προτιμήσει να πατήσει «αποστολή» μηνύματος. Η ιδέα να πουν στο έτερον ήμισυ ότι δεν θέλουν να είναι πλέον μαζί, τους κάνει να αισθάνονται τόσο άβολα, οπότε καλύτερα να στείλουν sms. Μόλις το στείλουν, πλημμυρίζουν ανακούφιση.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς, που μπορεί να μην θέλουν πολλά-πολλά με τους γύρω τους σε ορισμένες φάσεις της ζωής τους, είναι τόσο ευαίσθητοι που μισούν την ιδέα του χωρισμού. Η σκέψη να πει χωρίζουμε μπορεί να τον διαλύσει και πιθανότατα κατά τη συνάντηση με τον σύντροφό τους δεν θα καταλήξουν πουθενά και θα προσπαθήσουν ακόμη και αν πιστεύει πως δεν έχουν μέλλον.

iefimerida.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact