ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν πολύ μέσα Μαρτίου

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού, που ξεκινά στις 20 Μαρτίου, ο Ήλιος θα μετακινηθεί στα λαμπερά και μυστήρια νερά το 12ου οίκου σου. Αυτό μπορεί να ενεργοποιήσει έντονα και βαριά αισθήματα καθώς ο 12ος οίκος κυβερνά το υποσυνείδητο και τον ονειρικό σου κόσμο. Ωστόσο, αντί να προσπαθείς να τρέξεις μακριά από τα αισθήματά σου, μπορείς να τα αποδεχτείς. Εξάλλου μπορεί να είναι μια λυτρωτική εμπειρία αν χρησιμοποιήσεις την ενέργεια να γεμίσεις την καρδιά σου με ενδοσκόπηση και θεραπεία. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να νιώθεις όλο το φάσμα των συναισθημάτων σου. Στην πραγματικότητα, με το να τα νιώσεις θα απελευθερωθείς.

Λέων

Αν νιώθεις πιεσμένος κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων, δεν υπάρχει απορία. Εξάλλου αυτό συμβαίνει όταν ο Ήλιος κινείται μέσα από τον σκοτεινό και απαισιόδοξο 8ο οίκο σου του θανάτου και της αναγέννησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης μπορεί να κάνεις την οδυνηρή διαπίστωση για όλα τα πράγματα στη ζωή σου είναι έτοιμα να αλλάξουν και όλες τις συνήθειες που θέλεις να αφήσεις. Ωστόσο, το να απελευθερώνεσαι από έναν κύκλο στον οποίο είσαι δεμένη για καιρό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Αυτό το μήνα μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να αλλάζει μέσα από τους φόβους και τις δυσπιστίες που σε δυσκολεύουν να προχωρήσεις. Αλλά είναι όλα μέρος της διαδικασίας.

Τοξότης

Η εποχή των Ιχθύων μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια ευαίσθητα θέματα για σένα. Ο Ήλιος κινείται μέσα από τον συναισθηματικό και ιδιωτικό 4ο οίκο σου του σπιτιού και της οικογένειας που φέρνει στην επιφάνεια όλους τους σκελετούς στη ντουλάπα σου. Είναι ώρα να επικεντρωθείς σε κομμάτια της ζωής σου που δεν έχουν έχει δει κανένας και έχουν σχέση με τον “ιερό” σου χώρο. Πικρίες με μέλη της οικογένειας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σε ενθαρρύνουν να μιλήσεις τελικά για το τι πραγματικά συμβαίνει. Άβολες στιγμές στο σπίτι μπορεί να επανέλθουν και να σε αναγκάσουν να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Δούλεψέ το.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact