ΖΩΔΙΑ

Αυτά θα είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια του 2024

Τα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω, είναι αυτά που θα τα βάλουν με όλους και με όλα μέσα στο 2024 και θα πρέπει να οπλιστείς με πολλή υπομονή για να τα αντιμετωπίσεις.

Να ξέρεις πως υπεύθυνος για τις μάχες που δίνουμε στην ζωή είναι ο Άρης. Κάθε φορά που αλλάζει ζώδιο, μεταφέρει την ενέργειά του σε αυτό και το κάνει πιο δραστήριο.

Το «ξυπνά» από το λήθαργο, του δίνει ώθηση να αναλάβει πρωτοβουλίες και αυτόματα εκείνο γίνεται πιο απαιτητικό, αλλά και ανταγωνιστικό. Πάμε να δούμε από ποια ζώδια θα πρέπει να «φυλαχτείς» ή με ποια θα… «κονταροχτυπηθείς» και πότε.

Το 2024 ξεκινά με τον Άρη στον Τοξότη και θα είναι εκείνος που θα έχει νευράκια τσαταλάκια. Θα είναι μέσα στις φωνές και την τσίτα και θα τον δεις να είναι πιο δραστήριος από ποτέ.

Θα θελήσει να τους ανταγωνιστεί όλους και θα έχει μια ακατανίκητη επιθυμία να είναι μέσα σε όλα και πρώτος.

Στις 5 του Ιανουαρίου, ωστόσο, θα περάσει στον Αιγόκερω και ο υπομονετικός και συγκρατημένος εαυτός των εκπροσώπων του συγκεκριμένου ζωδίου θα πάει περίπατο.

Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου θα δεις τον Αιγόκερω πιο δραστήριο, διεκδικητικό και ανταγωνιστικό από ποτέ.

Ο Υδροχόος, που θα πάρει τη σκυτάλη από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 23 Μαρτίου θα βγει στην κόντρα, θα επαναστατήσει και ενδεχομένως να μην ηρεμεί, αν δεν αναστατώσει όλο το σύμπαν.

Τους Ιχθύς, επίσης, δεν μπορείς να τους υποτιμήσεις, ούτε να πιστέψεις ότι δε θα βγάλουν ανταγωνισμό, καθώς θα έχουν τον Άρη πάνω τους από τις 23 Μαρτίου έως την Πρωτομαγιά, γιατί το ότι δε θα μιλούν δε σημαίνει ότι θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούν τους άλλους να κάνουν ό,τι τους αρέσει.

Μην απορήσεις, αν στη φέρουν την κατραπακιά.

Από την Πρωτομαγιά μέχρι τις 9 Ιουνίου, ο Κριός θα είναι αυτός που θα βγάλει ανταγωνισμό, πάθος και μαχητική διάθεση. Τον πραγματικό εαυτό του δηλαδή και μη σου μπαίνουν ιδέες.

Αποκλείεται να τον κοντράρεις στα ίσα και να τον κερδίσεις. Θα θέλει να πάρει τα ηνία, να δείξει ότι είναι ο πρώτος και ο καλύτερος και αν δε το αποδεχτείς, κακό δικό σου.

Από εκεί και μέχρι τις 21 Ιουλίου, ο Ταύρος είναι αυτός που θα στυλώσει τα πόδια, θα μουλαρώσει και δε θα κάνει πίσω ο κόσμος να χαλάσει, αν δεν πάρει αυτά που θέλει. Εκεί να δεις ανταγωνιστική διάθεση και πείσμα να… φαν’ κι οι κότες και δε θα καταλαβαίνει τίποτα.

Από τις 21 Ιουλίου έως 5 Σεπτεμβρίου, ο Άρης θα είναι στους Διδύμους. Αυτό σημαίνει ότι θα τους κάνει ακόμα πιο υπερκινητικούς απ’ ό,τι είναι συνήθως και θα τους βγάλει μια πλευρά του εαυτού τους πιο απαιτητική. Θα είναι έτοιμοι για μάχη και για κόντρες.

Ξέχνα όλα όσα ήξερες για τον χαμηλών τόνων Καρκίνο, αφού από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου θα έχει τον Άρη πάνω του. Εκεί να δεις πόσο τσουχτερές θα γίνουν οι δαγκάνες του.

Πού σε πονεί και πού σε σφάζει θα είναι και θα είναι έτοιμος να δώσει μάχες για να πάρει την πρωτιά σε ό,τι κάνει.

Τελευταίος (κι έχουμε λόγο που το λέμε) έρχεται ο Λέοντας, που από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου (κι όχι μόνο, καθώς θα προλάβει να γυρίσει ανάδρομος) θα έχει τον Άρη πάνω του.

Εκεί να δεις ανταγωνισμό, διεκδίκηση, μαχητικότητα, αλαζονεία και όλα τα καλά. Δεν θα σταματά να βρυχάται και να ξύνει τα νύχια του για καβγά και κόντρες. Θα θέλει να επιβληθεί και να δείξει την ανωτερότητά του.

Άρης είναι και θα περάσει. Δεν κρατάει για πάντα… Υπομονή!

astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact