ΖΩΔΙΑ

Αυτά θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εβδομάδας

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει τη Δευτέρα και σύμφωνα με τα άστρα θα φέρει περισσότερη τύχη σε αυτά τα τρία ζώδια.

Κριοί

Η ερωτική σας ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο, αλλά εκτός από τα προσωπικά ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε και στα επαγγελματικά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αυτή την εβδομάδα και δεν θα το μετανιώσετε.

Τα επίπεδα ενέργειάς σας εκτοξεύονται, οι ιδέες σας συναρπάζουν τους προϊσταμένους σας, οι απόψεις σας ακούγονται, οπότε εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή.

Σκορπιοί

Ό,τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό σας αυτή την εβδομάδα μεταμορφώνεται εύκολα σε πραγματικότητα, και αν εφαρμόσετε αυτή τη σκέψη, τότε μπορείτε να περιμένετε απίστευτα θετικά αποτελέσματα. Eίστε στα καλύτερά σας αυτή την εβδομάδα και όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές. Οι γύρω σας υποστηρίζουν τις ιδέες σας και είστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που σας δείχνουν.

Έχετε καλή πρόθεση, υψηλή νοημοσύνη και έντονη επιθυμία να φέρετε τους ανθρώπους κοντά σε έναν κοινό στόχο. Θα διαπιστώσετε ότι η ηγεσία σας ταιριάζει!

Αιγόκεροι

Ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας Αιγόκεροι, καθώς αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και έχετε καλά αποτελέσματα. Με τόσες πολλές διελεύσεις πλανητών από το ζώδιο σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να καταλαβαίνουν αυτό που εννοείτε και επίσης έχετε την πειθώ να κάνετε τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα με τα οποία κάποτε ήταν εντελώς αντίθετοι.

Γνωρίζετε ότι είστε ομαδικός παίκτης, αλλά είστε επίσης ο ηγέτης αυτής της ομάδας και είναι σημαντικό για εσάς να έχετε ένα σαφές όραμα και να τηρείτε την ακεραιότητά σας. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει για εσάς αυτή την εβδομάδα, παραμένετε πιστοί στο όραμά σας και όλα γίνονται με βάση το σχέδιο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact