ΕΛΛΑΔΑ

Αυτές είναι 18 πιο επιβαρυμένες περιοχές – Ποιος νομός εκπέμπει SOS

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, αναφέρθηκε στις πιο επιβαρυμένες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με το επιδημιολογικό φορτίο των 14 τελευταίων ημερών, αυτές είναι οι: Πέλλα, Δράμα, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη, Πιερία, Φλώρινα, Ημαθία, Λάρισα, Κιλκίς, Ξάνθη, Χαλκιδική, Μαγνησία, Καρδίτσα, Καβάλα, Τρίκαλα, Έβρος, Σέρρες και Ροδόπη.

Η σειρά έχει μεταβληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε ειδικά στην Πιερία, όπου, όπως είπε: «Μας προβληματίζει γιατί το επιδημιολογικό φορτίο αντί να είναι σταθερό ή να μειώνεται όπως σε άλλες περιοχές, δυστυχώς αυξάνεται τα τελευταία 24ωρα.

Άρα θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η πιστή τήρηση των μέτρων είναι επιβεβλημένη και αναγκαία, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή, σε κάθε πόλη, κάθε χωριό, κάθε γωνιά της Πιερίας.

Κάτι που προφανώς ισχύει και για τους κατοίκους όλων των παραπάνω επιβαρυμένων περιοχών οι οποίοι πρέπει να παραμείνουν και εκείνοι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην προκύψουν βέβαια δυσάρεστες εκπλήξεις».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact