ΖΩΔΙΑ

Αυτές οι μέρες είναι πολύ θετικές για τρία τυχερά ζώδια

Κάποια ζώδια έχουν… τα άστρα με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα και είναι η ευκαιρία να βιώσουν μαγικές στιγμές σε πολλά επίπεδα, αφού και σήμερα και στο ξεκίνημα του νέου μήνα έχουν μεγάλη αστρολογική εύνοια.

Όπως αναφέρει το marieclaire.gr η μαγεία μπορεί να μην κρατά για πάντα αλλά επιστρέφει πάντα. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια θα το διαπιστώσεις αυτή την εβδομάδα που θα είναι σίγουρα μαγική.

Κριός

Η νέα εβδομάδα σε ευνοεί με αγάπη, προσοχή και όλων των ειδών τις δυνατές ενέργειες. Μαθαίνεις πιο πολλά για το ποια είσαι και ποιες είναι οι δυνάμεις σου. Ανακαλύπτεις ότι η θέση σου στις κοινότητες στις οποίες είσαι ενδυναμώνεται. Οι άλλοι σε αντιμετωπίζουν ως αρχηγό και βρίσκεις το χρόνο να αναγνωρίσεις τη συμβολή σου.

Τοξότης

Το σύμπαν σου στέλνει έμπνευση αυτή την εβδομάδα. Όχι μόνο γιατί έχεις περισσότερο παιχνιδιάρικη και ψυχαγωγική διάθεση αλλά κι επειδή είσαι ανοιχτή στο να εκφραστείς και να είσαι έξω καρδιά. Μπορεί να βρεις ανθρώπους στο δρόμο σου που θα σου πουν πόσο καλή δουλειά κάνεις.

Ιχθύες

Είσαι ήδη ένα δημιουργικό ζώδιο. Αυτή την εβδομάδα το πας σε άλλο επίπεδο. Βλέπεις τα πράγματα με ένα φωτεινό και ζωηρό τρόπο και βρίσκεται σε μια καλλιτεχνική διαδικασία μέσα από τρόπους που όλοι θα ζήλευαν. Η δημιουργικότητά σου όμως θα έρθει αν είσαι πρόθυμη να είσαι ευάλωτη και να είσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Εξαφάνιση Άρτεμης Βασίλη: Η Google έδωσε απαντήσεις…

Ποιος ή ποιοι διέγραψαν τα τελευταία στίγματα του…

Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν ωθεί την Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία;

[O συντάκτης του άρθρου είναι τέως Βουλευτής κατ΄επανάληψιν,…

Ρωσικά αντίποινα: “Σφαλιάρα” περιωπής στα ύποπτα σχέδια της Τουρκίας

Η Τουρκία δεν θα αποτελέσει προορισμό για τους…

Σοφία Παυλίδου: Πώς εμπλέκεται η ηθοποιός με την υπόθεση των θυρίδων

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η…

Ομογενής πολιτοφύλακας: «Επιδεινώθηκε η κατάσταση, ναζιστές καταπιέζουν τους Έλληνες»

Την «εκρηκτική» κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, περιγράφει…
contact