ΖΩΔΙΑ

Αυτή είναι η κακή πλευρά του τοξότη

Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις…

Κανένα ζώδιο δεν είναι μόνο καλό ή μόνο κακό. Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους και φυσικά, εκτός από την πλευρά τους, που σε κάνει να τα λατρεύεις, έχουν και μια άλλη, που σε κάνει να θες να τα χαστουκίσεις ή να κόψεις κάθε επαφή μαζί τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω την… κακή πλευρά του Τοξότη και γιατί την έχει.

Είναι ανυπόμονος

Δεν μπορεί να περιμένει με τίποτα. Βιάζεται να κάνει πράγματα και δεν τον νοιάζει αν θα «φάει τα μούτρα» του. Θέλει κάτι και το θέλει… τώρα. Ζώδιο της φωτιάς είναι άλλωστε, δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς. Αυτή η ανυπομονησία του είναι που προκαλεί μεγάλα προβλήματα στην σχέση του και φυσικά φέρνει καβγάδες.
Είναι εγωκεντρικός

Δεν του το είχες, το ξέρουμε, αλλά είναι. Σκέφτεται την δική του ζωή, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του και προτεραιότητά του είναι ο εαυτός του και να περνάει εκείνος καλά. Θεωρεί ότι πρέπει να είναι το επίκεντρο και συμπεριφέρεται αρκετές φορές, σαν μικρό παιδί. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν βοηθάει καθόλου στο να κάνει μια υγιείς σχέσεις.

Αρκετές φορές γίνεται απόμακρος

Θέλει να μείνει μόνος, να σκεφτεί και να νιώσει ελεύθερος και δεν είναι λίγες οι φορές που παρατάει το ταίρι του, χωρίς καν να του το πει. Αυτό που λέμε ghosting, για τον Τοξότη είναι συνήθεια. Και φυσικά δεν θα διστάσει μετά από καιρό, όταν βρει τον εαυτό του, να γυρίσει πίσω σαν να μην τρέχει τίποτα.

Είναι αυθόρμητος

Σπάνια «βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό». Και το χιούμορ του δεν μπορούν όλοι να το καταλάβουν. Είναι λίγο… άκομψο και σίγουρα δεν είναι για άτομα που παρεξηγούνται εύκολα και που τα παίρνουν όλα κατάκαρδα. Δεν το κάνει από κακία, αλλά περισσότερο από αφέλεια και από παρόρμηση της στιγμής.

Διαφωνεί συνεχώς

Μπορείς να τον πεις και πνεύμα αντιλογίας. Είναι ο τύπος εκείνος που έχει γνώμη για όλα και που τη «βρίσκει» με το να διαφωνεί, να τσακώνεται και να προκαλεί συζητήσεις πάνω σε διάφορα θέματα. Θέλει πάντα βέβαια να αποδεικνύει ότι αυτός είναι ο έξυπνος που τα ξέρει όλα και αν δεν το κάνει, θυμώνει σαν παιδί…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact