ΖΩΔΙΑ

Αυτοί οι τρεις συνδυασμοί ζωδίων ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Eρωτεύονται κεραυνοβόλα και μόνο που… κοιτάζονται

Κριός και Λέων

Όταν τα ζώδια της φωτιάς, ο Λέων και ο Κριός, πέφτουν ο ένας στα δίχτυα του άλλου, μπορεί να υπάρξει μια ερωτική πυρκαγιά. Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα, οπότε όταν εντοπίσει κάτι, θα επιδιώξει άφοβα να το κατακτήσει. Ο Λέων βλέπει τα πάντα μέσω της καρδιάς του και πάνω απ ‘όλα, αγαπά να αγαπιέται, γι’ αυτό καλωσορίζει την αποφασιστική προσοχή του Κριού. Βοηθά επίσης ότι τόσο ο Κριός όσο και ο Λέων ανακάμπτουν γρήγορα από ερωτικές αποτυχίες, οπότε και οι δύο είναι πρόθυμοι να ανοιχτούν και να είναι ευάλωτοι. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρατεί αυτά τα δύο ζώδια αν υπάρχει έλξη μεταξύ τους.

Καρκίνος και Ιχθείς

Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς είναι ένας συνδυασμός ζωδίων του νερού που ταιριάζουν όσο κανείς. Ο Καρκίνος τείνει να είναι λίγο ντροπαλός αρχικά, να ανοιχτεί σε νέους ρομαντικούς συντρόφους, αλλά ο Ιχθύς έχει έναν τρόπο να βγάλει γρήγορα τον Καρκίνο από το καβούκι του χάρη στη συμπονετική του φύση. Η σύνδεση των Ιχθύων με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη που σχετίζεται με τη διαίσθηση, τους επιτρέπει να σχηματίζουν εύκολα μια εικόνα για τον Καρκίνο και να προβλέπουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να αισθάνονται ασφαλείς: τη συναισθηματική ασφάλεια, την οποία οι Ιχθείς μπορούν εύκολα να παρέχουν. Σε αντάλλαγμα, η επιθυμία του Καρκίνου για μια βαθιά σύνδεση και απόλυτη αφοσίωση στις σχέσεις, κάνει τη φανταστική αίσθηση συντροφικότητας των Ιχθύων να γίνει τελικά πραγματικότητα.

Ζυγός και Λέων

Ο Λέων και ο Ζυγός είναι γνωστοί ως η ψυχή των πάρτι, οπότε οι πιθανότητες είναι ότι η ιστορία αγάπης τους θα ξεκινήσει με την επαφή με τα μάτια μέσα σε ένα γεμάτο με κόσμο δωμάτιο. Και αυτό γιατί και τα δύο ζώδια είναι γεμάτα γοητεία και ζεστασιά. Μόλις ο Λέων αποφασίσει για κάποιον, δεν φοβάται να ερωτευθεί και η σύνδεση του Ζυγού με την Αφροδίτη σημαίνει ότι είναι αληθινά ρομαντικός. Επιπλέον, η εκτίμηση του Ζυγού για κάθε τι που έχει να κάνει με την αισθητική, δίνει στον Λέοντα το έναυσμα που λαχταρά. Έτσι μοιάζει ένα ζευγάρι που είναι γεμάτο δυναμική.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Εξαφάνιση Άρτεμης Βασίλη: Η Google έδωσε απαντήσεις…

Ποιος ή ποιοι διέγραψαν τα τελευταία στίγματα του…

Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν ωθεί την Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία;

[O συντάκτης του άρθρου είναι τέως Βουλευτής κατ΄επανάληψιν,…

Ρωσικά αντίποινα: “Σφαλιάρα” περιωπής στα ύποπτα σχέδια της Τουρκίας

Η Τουρκία δεν θα αποτελέσει προορισμό για τους…

Σοφία Παυλίδου: Πώς εμπλέκεται η ηθοποιός με την υπόθεση των θυρίδων

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η…

Ομογενής πολιτοφύλακας: «Επιδεινώθηκε η κατάσταση, ναζιστές καταπιέζουν τους Έλληνες»

Την «εκρηκτική» κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, περιγράφει…
contact