ΖΩΔΙΑ

Αυτός είναι απόλυτος γυναικοκατακτητής του ζωδιακού

Οι άντρες που ανήκουν σε ορισμένα ζώδια έχουν τη φήμη πως κάνουν καλό σεξ, πως είναι πολύ ερωτικοί, πως φλερτάρουν έντονα κ.ά., όμως αν θέλουμε να μιλήσουμε αυτούς που πραγματικά κερδίζουν τον τίτλο του απόλυτου γυναικοκατακτητή, σίγουρα ανήκουν σε ένα και μόνο ζώδιο.

Ξέχνα λοιπόν τους Λέοντες, του Σκορπιούς, τους Ταύρους και τους Καρκίνους και άλλα ζώδια, γιατί ο απόλυτος… playboy σύμφωνα με την αστρολογία είναι ο άντρας Δίδυμος.

Κοινωνικός, επικοινωνιακός, βασιλιάς της διασκέδασης, ζει τη ζωή τους χωρίς να ενδιαφέρεται για τους γύρω του. Προσπαθεί να προλάβει να ζήσει εμπειρίες που οι άλλοι απλά σκέφτονται χωρίς να κάνουν πράξη, ζώντας τα πάντα στο έπακρο. Λατρεύει την ανεξαρτησία και δεν επιτρέπει σε κανέναν να το κλείσει μέσα σε κανόνες.

Ο τίτλος του Playboy του ανήκει δικαιωματικά, καθώς είναι εκείνος ο άντρας που «τρομάζει» τις γυναίκες, καθώς δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που απλά εξαφανίζεται. Είναι εκείνο το «κακό παιδί» που θέλουν να έχουν δίπλα τους οι γυναίκες, ενώ ξέρουν ότι είναι άπιαστος.

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια με έντονη σεξουαλική ζωή. Τρελαίνεται να πειραματίζεται στο σεξ και δεν λέει όχι στις ανοιχτές σχέσεις. Ταιριάζει απίστευτα με Ζυγούς και Υδροχόους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Οι πρώτες πληροφορίες είναι σοκαριστικές. Αποφεύγει ακόμα και…

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι θα πέσει παγκόσμια πείνα

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο…

Κρυφή συμφωνία Τραμπ-Ερντογάν;

Ο Τραμπ μάλλον είναι έτοιμος να υποστηρίξει ξανά…

Σε αρκετά δύσκολη θέση ο Έντι Ράμα μετά τη συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας

Σε αρκετά δύσκολη θέση πρέπει να έχει περιέλθει…

Σας έλειψα;

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες,…
contact