ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 21χρονοςπου σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το ελικόπτερο στα Σπάτα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας, ο Τζακ χρησιμοποιούσε το κινητό του, για να βγάλει φωτογραφία

Στη δημοσιότητα έδωσε η βρετανική Daily Mail φωτογραφίες του Jack Fenton, που έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα από τον έλικα του ελικοπτέρου στα Σπάτα.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα το οποίο επικαλείται τον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό OPEN , το μοιραίο δυστύχημα συνέβη τη στιγμή που ο άτυχος 21χρονος χρησιμοποιούσε το κινητό του.

Eνδεχομένως, λέει, προσπαθούσε να βγάλει selfie ή μιλούσε στο τηλέφωνό του, όταν χτυπήθηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου.

Οπως γράφει η Daily Mail ο Fenton, ήταν μαθητής του Oxford Brookes και στη συνέχεια φοίτησε στο οικοτροφείο Sutton Valence στο Μέιντστοουν του Κεντ, το οποίο κοστίζει 36.000 λίρες ετησίως.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του 21χρονου, Miguel, είναι υπεύθυνος μάρκετινγκ, πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων στο The Hop Farm, ένα πάρκο ψυχαγωγίας στο Κεντ της Βρετανίας.

Ποιος είναι ο πατέρας του άτυχου 21χρονου Jack

Ο πατέρας του Jack Fenton, Miguel, είναι επικεφαλής μάρκετινγκ, πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων στο The Hop Farm, ένα εξοχικό πάρκο 400 στρεμμάτων και πόλο έλξης επισκεπτών στο Beltring, κοντά στο Tonbridge του Kent. Εκπρόσωπος του Hop Farm δήλωσε στη MailOnline:

«Αυτό είναι προσωπικό θέμα, δεν έχει καμία σχέση με την επιχείρηση και δεν έχουμε κανένα σχόλιο». Μέχρι το 1997 το αγρόκτημα ήταν γνωστό ως The Whitbread Hop Farm και ανήκε σε μια από τις πιο γνωστές ζυθοποιίες στον κόσμο.

Η αστυνομία και οι ερευνητές του δυστυχήματος θα επικεντρωθούν στο γιατί ο κ. Fenton βγήκε από το αεροσκάφος ενώ οι ρότορες εξακολουθούσαν να περιστρέφονται. Οι έλικες τείνουν να συνεχίζουν για περίπου δύο λεπτά μετά το σβήσιμο του κινητήρα, εκτός εάν ο πιλότος πατήσει ένα κουμπί για να τους σταματήσει σε περίπου 50 δευτερόλεπτα.

Οι πιλότοι θα πρέπει να ενημερώνουν διεξοδικά τους επιβάτες τους να παραμείνουν μέσα μέχρι να σταματήσει κάθε κίνηση, αλλά το ελικόπτερο δεν έχει κλειδαριές και δεν έχει πλήρωμα εκτός από τον πιλότο για να καθοδηγεί τους επιβάτες. Ο πιλότος και δύο υπάλληλοι του αεροδρομίου εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον εισαγγελέα, καταθέτοντας για τις πιθανές κατηγορίες περί αμέλειας.

Τον χτύπησε ο έλικας στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το iefimerida.gr, στην αναφορά της αστυνομίας σημειώνεται πως στο ελικόπτερο επέβαιναν ο Έλληνας πιλότος και τέσσερις Βρετανοί επιβάτες. Αφού το ελικόπτερο προσγειώθηκε οι επιβάτες αποβιβάστηκαν. Ωστόσο κατά την έξοδό τους ο 21χρονος Jack Fenton κινήθηκε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου και τον χτύπησε ο πίσω μικρός έλικας στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Άμεσα στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατος του 21χρονου Βρετανού, ενώ στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί μετέβησαν στον χώρο του συμβάντος προκειμένου να παραμείνει ανέπαφος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact