ΚΟΣΜΟΣ

Αγόρι βρέθηκε στραγγαλισμένο σε χαντάκι στη Σικελία

Σοκαρισμένη είναι η Ιταλία από υπόθεση δολοφονίας ενός 8χρονου αγοριού που βρέθηκε στραγγαλισμένο σε χαντάκι έξω από την κωμόπολη Ραγκούσα στη Σικελία.

Ο Αντρέα Λόρις Στιβάλ είχε εξαφανιστεί λίγο αφότου τον πήγε η μητέρα του στο σχολείο, ενώ η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία. Η πρώτη νεκροψία δεν αποκάλυψε πολλά, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που μιλούν για πιθανή σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού πριν τον θάνατό του, την ώρα που σε αυτή την εκδοχή γίνεται αναφορά και από κάποια ιταλικά ΜΜΕ.

Το άτυχο αγόρι βρέθηκε νεκρό σε χαντάκι έξω από τη Ραγκούσα της Σικελίας λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του αφότου η μητέρα του τον είχε πάει στο σχολείο. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, το πρωί του Σαββάτου, η 25χρονη μητέρα του Αντρέα τον πήγε στο σχολείο του στην κωμόπολη Σάντα Κρότσε Καμερίνα. Η μητέρα άφησε τον παιδί στο προαύλιο του σχολείου και έφυγε αλλά το αγόρι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που εξετάζει η εισαγγελία, δεν μπήκε ποτέ μέσα στο κτίριο.

Εικόνες από κάμερες αρτοποιείου που βρίσκεται στο δρόμο του σχολείου κατέγραψαν την σκηνή με τη μητέρα να συνοδεύει το παιδί της. Αυτό είναι και το τελευταίο επιβεβαιωμένο ίχνος του μικρού. Όταν η μητέρα επέστρεψε το μεσημέρι για να τον πάρει από το σχολείο, τότε έγινε αντιληπτή η απουσία του. Αστυνομία και κάτοικοι άρχισαν να ψάχνουν το παιδί και τελικά ένας κυνηγός που είχε λάβει μέρος στην έρευνα, εντόπισε τη σορό του οκτάχρονου σε τσιμεντένιο χαντάκι –το οποίο απέχει περίπου τρία χιλιόμετρα από το σχολείο του- στη άκρη επαρχιακής οδού. Όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ANSA, το παιδί ήταν στραγγαλισμένο

Η οικογένεια του Λόρις Στιβάλ έχει βυθιστεί στο πένθος και έχει κλειστεί στο σπίτι της ενώ οι κραυγές της μάνας ακούγονταν μέχρι τον δρόμο. Ο πατέρας του παιδιού βρισκόταν στη Ρώμη και ενημερώθηκε από τη γυναίκα του για το μοιραίο. Φέρεται να είπε ότι ξέρει ποιος ευθύνεται και θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια αλλά η αστυνομία διέψευσε ότι ο πατέρας τους μίλησε για δολοφονία.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του αγοριού, απέχει πάνω από τρία χιλιόμετρα από το σχολείο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει ήδη η εισαγγελία, ο θάνατος του αγοριού επήλθε αργά το πρωί του Σαββάτου ή νωρίς το μεσημέρι και θεωρείται σχεδόν αδύνατο να έφτασε το παιδί πεζή στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου που επικαλούνται ανώνυμες πηγές επισημαίνουν ότι το παιδί υπέστη σεξουαλική κακοποίηση προτού πεθάνει.

O κυνηγός που βρήκε τη σορό του μικρού αγοριού ανακρίθηκε επί τέσσερις ώρες το βράδυ της Κυριακής. Η εισαγγελία ανέφερε πως, στην παρούσα φάση δεν θεωρείται ύποπτος, και ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον πολιορκούσαν πως είπε «ό,τι γνώριζε, και είναι ήρεμος».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact