ΚΟΣΜΟΣ

Άγρια δολοφονία άνδρα στην Ουάσινγκτον – Συμμορία τον αποκεφάλισε και τον πέταξε σε πάρκο

Μέλη μίας πολύ βίαιης συμμορίας στις ΗΠΑ δολοφόνησε με άγριο τρόπο νεαρό άνδρα, μαχαιρώνοντάς τον παραπάνω από 100 φορές κοντά στην Ουάσινγκτον.

Η συμμορία Μάρα Σαλβατρούτσα, είχε ιδρυθεί πριν από δεκαετίες από μετανάστες από το Ελ Σαλβαδόρ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει δεσμευτεί πολλάκις στον παρελθόν ότι θα την εξαλείψει, χωρίς να έχει καταφέρει κάτι απτό μέχρι σήμερα.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπες Αμπρέγο, που φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας αυτής και να κατάφερε το πρώτο χτύπημα στο θύμα έχει προφυλακιστεί χωρίς καμιά πιθανότητα προσωρινής αποφυλάκισής του με την καταβολή εγγύησης, κατ’ εντολή δικαστή της κομητείας Μοντγκόμερι.

Το πτώμα του θύματος βρέθηκε την 5η Σεπτεμβρίου σε έναν πρόχειρο τάφο σκαμμένο σε πάρκο στο Γουίτον, στο Μέριλαντ. Σύμφωνα με τον Montgomery Community Media, έναν τοπικό ειδησεογραφικό οργανισμό στην κατοχή του οποίου περιήλθαν έγγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, το θύμα αποκεφαλίστηκε, ενώ τα μέλη της συμμορίας αφαίρεσαν την καρδιά του από τη σορό του και την πέταξαν μέσα στον τάφο.

Ποια είναι η Μάρα Σαλβατρούτσα 

Η Μάρα Σαλβατρούτσα («η συμμορία από το Ελ Σαλβαδόρ») θεωρείται μια από τις σκληρότερες εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στις ΗΠΑ. Σχηματίστηκε τη δεκαετία του 1980, αρχικά για την προστασία μεταναστών από το Ελ Σαλβαδόρ έναντι άλλων συμμοριών των δρόμων του Λος Άντζελες. Σταδιακά, εξαπλώθηκε σε σχεδόν όλη την κεντρική Αμερική.

Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που δηλώνει ότι αποτελεί μια από τις προτεραιότητές του η καταπολέμηση της εγκληματικότητας στις ΗΠΑ, έχει αναφερθεί επανειλημμένα στη συγκεκριμένη συμμορία για να δικαιολογήσει τη σκληρή στάση του έναντι των μεταναστών που παραβαίνουν τον νόμο αλλά και την εξαγγελία του ότι θα ανεγείρει ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact