ΚΟΣΜΟΣ

Αγρίεψε o Πούτιν με τον επικεφαλής της ρωσικής αντικατασκοπείας – Τον εξευτέλισε, τον έκανε να τραυλίζει

Έξω φρενών έκανε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο επικεφαλής της ρωσικής αντικατασκοπείας Σεργκέι Ναρίσκιν που μπέρδεψε τα λόγια του στη συζήτηση για το αν θα αναγνωρίσει η Ρωσία την ανεξαρτησία Ντονέτσκ και Λουχάνσκ.

Ο Ρώσος επικεφαλής αρχικά προτείνει να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και να μην προχωρήσει η Ρωσία στην αναγνώριση κάνοντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν να εκνευριστεί και να του μιλά με έντονο ύφος με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει τα λόγια του.

Αυτό τον οδήγησε σε μεγαλύτερη γκάφα καθώς ο Ναρίσκιν έκανε λόγο για προσάρτηση αυτών των δυο χωρών και όχι για αναγνώρισης όπως υποστηρίζει, τουλάχιστον φανερά, ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος τον διόρθωσε εμφανώς οργισμένος λέγοντας πως «δεν μιλάμε για προσάρτηση. Δεν μιλάμε γι’ αυτό. Μιλάμε για την αναγνώριση ή μη της ανεξαρτησίας».

Εκεί κάπου ο επικεφαλής της ρωσικής αντικατασκοπείας κατάφερε να ψελλίσει πως «υποστηρίζω την πρόταση για αναγνώριση της ανεξαρτησίας».
«Καλώς, μπορείς να καθίσεις τώρα. Ευχαριστούμε», απάντησε ο Πούτιν εμφανώς οργισμένος.

Αρχικά ο Ναρίσκιν δήλωσε: «Με την πρόταση του Νικολάι Πλατόνοβιτς, θα μπορούσαμε να δώσουμε, πως να το πω, στους δυτικούς μας εταίρους μια τελευταία ευκαιρία. Να τους δώσουμε μια επιλογή, σε μικρό χρονικό ορίζοντα, να πιέσουν το Κίεβο να επιλέξει την ειρήνη και να εφαρμόσει τη συμφωνία του Μινσκ. Στη χειρότερη περίπτωση, πρέπει να πάρουμε την απόφαση για την οποία συζητάμε σήμερα».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξοργίστηκε και του είπε: «Τι σημαίνει αυτό; Στην χειρότερη περίπτωση; Προτείνεις να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις; Ή να αναγνωρίσουμε ανεξαρτησία;». Και συνέχισε να τον πιέζει λέγονας «μίλα, μίλα, μίλα καθαρά».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact