ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: Ζητούσε από την ερωμένη του να τον αποκαλεί «επιβήτορα»

Το βίντεο που έκανε τον ιστορικό να λυγίσει – «Με είχε δέσει σε μία καρέκλα και με απειλούσε με καυτό σίδερο»

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα στη Ρωσία. Ο ιστορικός εκτέλεσε την ερωμένη του, έκοψε το άψυχο κορμί της σε κομμάτια, τα έβαλε σε σακούλες και τα πέταξε σε ποταμό.

O 63χρονος Όλεγκ Σοκολόφ ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 24χρονη πρώην φοιτήτρια και ερωμένη του γιατί όπως υποστήριξε ζήλευε τα παιδιά του.

Ο Όλεγκ Σοκολόφ ισχυρίστηκε κλαίγοντας ότι η αγαπημένη του, από «ιδανική γυναίκα» μεταμορφώθηκε σε «τέρας» βγαλμένο από κάποιο τρομακτικό παραμύθι εξαιτίας της ζήλιας που αισθανόταν για τα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι το θύμα του επιτέθηκε με μαχαίρι κατά τη διάρκεια άγριου καυγά που είχαν, επιχειρώντας να παρουσιάσει την πράξη του ως μια μορφή αυτοάμυνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, μετά τη δολοφονία της ερωμένης του ο Σοκολόφ διαμέλισε το πτώμα της και προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα κομμένα μέλη πετώντας τα στον ποταμό Μόικα.

Τη δεύτερη φορά που επέστρεψε στο ποτάμι με τα κομμένα χέρια της γυναίκας στο σακίδιο του, έπεσε ο ίδιος κατά λάθος στο νερό. Οι αστυνομικοί που τον ανέσυραν άνοιξαν την τσάντα του και έτσι αποκαλύφθηκε το φρικτό του έγκλημα.

Ο ιστορικός λύγισε όταν στο δικαστήριο προβλήθηκε βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που τον δείχνει να πετάει τα κομμάτια της πρώην αγαπημένης του στο ποτάμι με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον καθηγητή αναφέρουν ότι δεν ήταν ικανός για τέτοιο έγκλημα… παρά μόνο αν τυφλωνόταν από πάθος.

Here she is – obviously a bright woman, dedicated to the study of history. Perhaps someone could try to learn something more about her, so we can start remembering Anastasia Yeshchenko and who she was and what she brought to people's lives. pic.twitter.com/WDuxObWKFg

— Hallie Rubenhold (@HallieRubenhold) November 10, 2019

Της ζητούσε να τον αποκαλεί «επιβήτορα»

Όλο και περισσότερα στοιχεία για την ιδιόρρυθμη προσωπικότητα του 63χρονου ιστορικού, που όπως φαίνεται ζούσε στο μυαλό του σε μια άλλη εποχή, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

«Ήξερα τον Όλεγκ Βαλέριεβιτς εδώ και 15 χρόνια περίπου. Συναντιόμασταν αρκετά συχνά και είχαμε πολλές συζητήσεις. Τον επισκεπτόμουν. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι δύσκολος άνθρωπος. Την ίδια στιγμή όμως και πολύ γοητευτικός. Η επικοινωνία μαζί του έβγαινε πάντα αβίαστα», αναφέρει ο Αντρέι Κούρκιν σε ρωσικά Μέσα.

Πριν από τέσσερα χρόνια, σε μια από τις επισκέψεις του στον Σοκολόφ, ο ιστορικός γνώρισε για πρώτη φορά την Αναστάσια Γεσένκο. Όπως εξηγεί, ο συνάδελφός του παρουσίασε την κοπέλα ως φίλη του, όμως ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι διατηρούσαν από τότε σχέση.

Σύμφωνα με όσα εκείνος αποκάλυψε ο ιστορικός αποκαλούσε την αγαπημένη του «Ιζαμπέλ». Ο ίδιος ζητούσε από την ερωμένη του να τον αποκαλεί «επιβήτορα». Μάλιστα, όπως λέει ο Αντρέι Κούρκιν δεν θυμάται ποτέ να άκουσε το κορίτσι να αποκαλεί τον ηλικιωμένο εραστή της με το όνομά του.

Είχε αδυναμία στις μαθήτριες του – «Με είχε δέσει σε μία καρέκλα και με απειλούσε με καυτό σίδερο»

Πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ιστορικός έκανε σχέση με μία μαθήτρια του. Και αυτό γιατί το 2018 μία πρώην φοιτήτρια του είχε υποστηρίξει ότι είχαν σχέση πριν από 10 χρόνια.

Μάλιστα, η νεαρή είχε υποστηρίξει ότι όταν του είχε ζητήσει να χωρίσουν εκείνος την είχε δέσει σε μία καρέκλα και την απειλούσε με καυτό σίδερο.

«Το έφερε πολύ κοντά στο πρόσωπο μου ώστε να νιώσω ότι η θερμότητα έρχεται από εκείνον και άρχισε να με απειλεί για τη ζωή μου. Μετά ξεκίνησε μεθοδικά να με χτυπάει στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στο στήθος και το στομάχι. Παρά τα παρακάλια μου εκείνος με χτυπούσε όλο και πιο δυνατά και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα με θάψει κάπου που δεν θα με έβρισκαν ποτέ» ανέφερε η νεαρή.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η νεαρή είχε απευθυνθεί στην αστυνομία, αλλά η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στο δικαστήριο καθώς η ίδια «δεν είχε τους πόρους αλλά ούτε και τη δύναμη» να το φτάσει μέχρι τέλους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact